Min QK har kommit :-) YIPPIEEEEE!!!

Nu har äntligen min Quick Kutz kommit. Fick den  på posten idag och gud vad jag ska qka :-)
Hur kul som helst och jag är sååå glad.....*LER*
Här ser ni en bild på min fina härliga leksak som jag fått av min käre make i födelsedagspresent.

QK

KRAM CISSI

GODKÄND!!

Blev jag på fotoredigeringskursen. Här visar jag STOLT upp mitt snygga, sköna, gröna diplom. Hur kul som helst och jag älskar verkligen att hålla på med foton. Det är ju så underbart kul kul kul!!!!!!!!!!!

DIPLOOOOOOOOM :-)

Gjorde en direktlänk till min blogg på hemsidan istället. Känns mycket bättre att ha det så.
Tisdag och stundande tisdagstema. *kilar genast in o kollar tema*
Hej hopp i lingonskogen
KRAM CISSI

Måndagskväll

Har gjort en annorlunda scrap nu ikväll. Fast egentligen är det ingen scrap utan ett examensarbete för en fotoredigeringskurs jag gått på skagra. Hur kul som helst var det och jag gjorde klart kursen på 1 vecka lite styvt. Här nedan ser ni bilden. Tror ni jag får godkänt?? Hoppas det i alla fall.

Examensbild för fotoredigeringskursen på SKAGRA

Är ganska nöjd med den faktiskt. Fast jag har inte scrappat på flera dagar nu. Inte heller varit inne på scrappiz någonting. Har haft häcken full och i helgen har vi ju inte varit hemma heller.

Min kära kusin A och hennes man R hade ordnat en kräftskiva i en lokal i Norrköping för släkt och några vänner. Vi hade båda barnen med oss och vi var där vid 16 tiden på lördagen. Folket trippade in och när alla hade fått välkomstdrinkar och sådant så delade A upp oss i 4 olika lag. Fick härliga matchtröjor att ha på oss när vi lekte. Usch, jag gillar inte att leka men det var så där. De lekarna som var var:
Boll mellan ben, boll i hink, klä på kläder och springa med, äta kokosboll, drag kamp och brändboll. Kan säga att det tog ca 3 tim att leka.  Sen åt vi gott och snackade med folk och hade trevligt. Malin var "fyllechaffis" åt oss och vi ringde henne vid 23 tiden så hon kom redan 2330. Barnen var trötta då, i alla fall Oscar. Sandra tjurade för hon ville INTE åka hem. *fniss* hon var uppe på dansgolvet och stuffade loss med hela tjocka släkten. Kommer att lägga ut lite bilder på festen men eftersom det är vissa som INTE vill va med på internet så lösenordsskyddar jag den fotosidan. Bara så ni inte behöver va nyfikna ni andra så har jag ju berättat lite nu ju :-)
Nä, nu är jag lite trötter. Ska vänta på Pelle. Han kommer snart.
KRAM CISSI

Vårdcentralen idag

Hej hopp igen mina vänner där ute!!!
Då har barnen gått till skolan för andra dagen och tror de var aningen piggare imorse när de vaknade. De somnade in vid 2030 tiden igår och de behövde nog få sova ut om man nu kan kalla det för det när de går upp så tidigt. Men Sandra var inte ens tjurskallig imorse utan frågade hela tiden när hon skulle gå ut till sin taxi. Sitter nu som vanligt och kollar in på scrappiz. Mitt älsklingsforum och jag är där minst en gång om dagen när jag har tid. Ska även scrappa lite sedan men innan 2 ska jag städa vardagsrummet. Det står på mitt schema för idag. Ska ju även till vårdcentralen idag. De ska kolla upp min astma igen. Det ska bli skönt för det var ett tag sen de kollade mig. Berättar mer om det senare.
Annars händer inte speciellt mycket. Fick nys om utbildning igår, distans. Har sökt den så vi får väl se vad som händer. Sen kanske jag även har jobb på gång men om det är så att jag kommer in på utbildningen så kör jag nog på den istället. 84 KY poäng kan jag få. Inte helt fel ju. HÅLL TUMMEN!!

Kram Cissi

Tillbaka till vardagen igen

Fler än jag som tycker det är skönt? Rutinerna kommer tillbaka och veckorytmen är tillbaka. Inte helt fel. Idag är barnens första dag i skolan här i Norrköping. Hoppas det går bra för de och att inte skolorna ringer och klagar för ofta =)

HELGEN
Den var underbar på alla sätt. Har lite bildbevis på EFIT länken. Vi åkte till "vår" lilla ö i sjön Såkern där vi hyrt kräftvatten i fredags. Kom hem igår. Låg i tält och levde nästan som vildmarksliv. Det var såå skönt att få komma bort och andas härlig naturdoftluft och helt underbart. Fredagen var vädret helt underbart och kav lugnt på sjön. Jag metade abborre medans Pelle fixade med kräftburar och fångade totalt 185!!! st kräftor på hela helgen då vi var där. Jag skrev lite i min mobil på lördagskvällen och så här skrev jag:

"Här ute på Ristholmen har vi det underbart skönt och jag vill inte åka hem. Men imorgon bitti som är en söndag måste vi hem för Pelle ska jobba över. Men än får jag njuta och hittills har vi fått ett hundratal kräftor. Jag har även metat lite och fått lite över 5 st abborrar som vi ska grilla ikväll och mumsa på. Sandra är med oss här ute och hon busar med alla. Inget regn har kommit än men idag är det blåsigt.
Kram Cissi"

Så skrev jag och sen kom det lite regn på lördagskvällen. Men det var inte så det störde. Bara så skönt ändå.
Hör av mig nån annan dag igen.

KRAM CISSI

Extrabarn i helgen

Har vi haft. Det har gått jättebra och han heter Jonas bus. Han gillade inte när man sa att han är söt men det är han. Kolla bilden. Tyvärr aaaaningen suddig eftersom barnen inte kunde stå still....FNISS...dags för kräftfiske ikväll igen. Pelle, Hasse, Jonas och Oscar åker snaaaart iväg.

BusUngar

Visst ä de söta?? HIHI JAAA när de sover säger jag....HI HI HI
Näe vars
Bara skoja lite
Ha en skön söndag i blåsten.
Kram Cissi

Tisdag igen o man smälter nästan bort

Jaaa jag orkar inte mycket. Det är lika varmt inne som ute. Hur skönt är det att städa då? När man nästan smälter bort ändå? Inget kul men hellre detta väder. Fast å andra sidan när man sover vaknar jag hellre av att jag fryser än svettas. Fler som känner så? Mannen kom hem för ca 1 tim sen. Han jobbar dag tid denna vecka och brukar va så trött efter jobbet att han lägger sig och vilar en stund. Och det är han värd tycker jag. Hoppas att vi åker iväg på ett kvällsdopp ikväll. Fick ju mammas förstora baddräkter i söndags så det ska bli kul att se om jag kan ha den svarta fina baddräkten. Fotobevis kommer senare. Idag har jag kors i taket börjat brodera lite. Har ett julpostbroderi som jag tänkte att jag skulle fixa klart till jul. Kan va kul att ha uppe ju. Idag åt vi även upp vår första gula tomat. HUR GOD SOM HELST!! Mysigt och en viss charm i att äta sånt man odlat själv juh. Hur nyttigt som helst med. HIHIHI Tror ni barnen fick smaka??? NOPE...HEHE de får den andra lilla gula tomaten vi sett sen när den är färdig hehe. Retligt för de va?? hiihi. Nää nu ska jag leka vidare med min hemsida.
Ha en bra tisdag.
Kram Cissi

Fotbollskillen

Som GÄRNA vill börja spela fotboll visar jag upp på bild här. Oscar gick ju på fotbollsskola hela förra veckan och han gillade det skarpt.
Kram Cissi

Fotbollskillen, kanske nya Zlatan?!?!?!

Kräftskiva och barnen på landet

Hej mina vänner.
Känner mig nästan lite slitnare idag än vad jag gjorde igår. Sov väldigt länge idag och det är ju konstigt ju. För det var ju gårdagen som var dagen efter ju. Helt skumt tycker jag. Nåja vi hade superduper trevligt hela helgen och partyt blev lyckat och Anna sa till mig att hon funderar på att ha en sådan här fest för bara ungdomar nästa år med. Ser fram emot det. Vi hade ju även färskfiskade kräftor och de smakade hur goda som helst. Abbe han åt 30 st själv som han köpte av oss. Jag fick inte i mig så mycket för jag var nog mätt på spriten. HAHA...Man dricker ju lite blandat på en sån här rolig fest med bra musik och roliga människor att partaja med.
LYCKAT kan jag bara säga. Foton finns på min hemsida om ni vill se. Orkar inte lägga upp här också. Onödigt med dubletter juh.
Barnen körde vi ju till mormors land Spinkenäs i lördags förmiddag. De hade varit jättesnälla och lekt snällt och sådant. Mamma hade fått säga till de ett par gånger men det får ju vi föräldrar göra med.
Helgen var lyckad i alla fall och när vi kom till mormor igår för att hämta barnen bjöd hon på sill och potatis. Jag äter inte sill så jag fick köttbullar istället. Det gick lika bra det. Igår kväll såg vi på en film som kommer bland filmlänken snart. Poseidon. Helt klart sevärd.
Kram Cissi

Kräftor

Hej igen vänner!
Mannen kom hem idag, var hemma ca 3 timmar sen åkte han igen...haha...Men han var tvungen att jobba lite med...Han hade ju ledigt 2 dagar för att fiska kräftorna och ikväll jobbar han bara till 22 sen kommer han äntligen hem och sover i sängen...*ler*
Här ser ni de levande kräftorna i vårt badkar...BRRR....ruggigt som attan hehe
Men gott ska det bli på lördag på kräftskivan
NAM NAM

Kräftbad

Han fiska upp 66 kräftor åt sig, 66 till hans jobbarkompis och 33 till hans pappa. Själva sålde vi hälften till syrrans karl så han slipper köpa dyra kräftor på stan.
Nu kommer en kompis Malin snart med sina barn och vi ska fika lite. Hur trevligt som helst ju
Kram Cissi

Mol alena

Är jag...Det är jag inte van vid att vara utan både man och barn just nu...Pelle är ju och fiskar kräftor och barnen är på Oscars fotbollsskola. Sandra följde till och med med Oscar dit. Hur kul som helst för de. Här kommer ett litet foto jag tog på de igår.

Syskonkärlek =)

Visst är de fina ihop? Oscar han älskar sin fotbollsskola och vill gärna börja. Men jag har 2 val. Simning eller fotboll. Han kan ju inte få göra båda juh....Det blir för dyrt. Vilket tycker ni jag ska välja? Fotboll eller simning....Det är dagens fråga....


RSS 2.0