Allt ä luuugnt

Lugna gatan efter gårdagens sjukling. Han spydde ju som bara den, men idag återställd, i alla fall utvändigt och var i skolan. Jag skickade med en liten fin lapp där jag ifrågasatte vad den där kokerskan kunde om celiaki som sjukdomen egentligen heter och så skickade jag med hemsideadressen till celiakiförbundet. Det var en fin pik tyckte jag =) Har jag i alla fall fått säga mitt. Han TÅL inte mjöl. Då om man är osäker på någon ingrediens så FÅR MAN INTE ge honom det ändå!!! Så gör vi här hemma och det funkar, Oscar vet själv med så är han osäker tar inte han något. Har vi något annat till honom får han det i stället. Himla bra lösning tycker jag. Han mår ok nu i alla fall men det tar juh ett tag för tarmluddet att "bli återställt igen".

Har pulat som vanligt med hemsidan som jag är ganska nöjd med, utseendet och sådant. Hon M som jag gjorde hemsida åt vill INTE ha min hjälp mer, för att jag råkade prata först och tänka sen...Hur mycket jag än bad om förlåtelse så vägrar hon "höra" på vad jag skriver i mailen. Snacka om trist. Jag tycker ju om att göra hemsidor och sådant och jag kopplade inte riktigt varför hon blev sur egentligen. Det handlade om en bild som blev fel och då råkade jag gnälla. Var ju inte min mening heller....För jag skulle ha fått göra om bilderna som va 40 till antalet. Det tar tid och tid är pengar. Men tydligen ska jag i alla fall få pengar för hemsidan. Fast det känns inte kul heller....Att få för något halvdant....Fast nu har jag kastat hennes mapp så får vi väl se om hon hör av sig något mer. Det återstår att se.

Malin kom idag när hon hade gjort sin tenta och fikade lite. Det är kul o bo nära henne för hon är så snäll och go och trevlig och jag har känt henne länge nu. Hon och jag har mycket gemensamt, bland annat grafik. Det var hon som introducerade mig till grafikandet och mallmakandet!! Hur kul som helst. Här har ni hennes hemsida: http://web.telia.com/~u11143661/index.htm den är klart sevär tycker jag, hon är duktig.

Jag lääääääääängtar tills imorgon. Då får jag hem min DIGITALKAMERA. Då slipper jag fota med mobiltelefonen. Tänk att man kan fota med sin mobiltelefon. Inte klokt egentligen.
Bild på min fina kamera kommer =)

Har i alla fall gjort det jag ska idag med...*ler*....diskat och tvättat...jösses vad tvätt man har....så blir det...usch...men men...skönt när man ser att tvätthögen sjunker =)

Näää nu blev denna anteckning låååååång....Men skönt att få skriva av sig ibland....

Kram Cissi


Måndag igen

Vaknade innan klockan ringde idag. Oscar kom in o var rädd för något så han fick ligga hos mig en stund. Det var efter att Pelle hade åkt till jobbet, mellan 5 - 6 någon gång haha. Tidigt som attan. Men upp kom jag och jag har inte ens vilat något än. Det får bli efter maten.

Har scrappat lite idag. Gjorde 2 nya alster. Hur kul som helst. Jag gör inte så avancerade saker än men det är ju så kul att ha. Tänk o få sätta in i ett fint album som man har gjort alldeles själv =)

Oscars skola ringde vid lunchen och sa att Oscar hade råkat fått i sig ströbröd från fisk. UJUJUJ. Han var kvar i skolan tills de slutade. Han hade med sig en kompis hem som egentligen inte skulle gå hem från skolan så de ringde igen hahaha, än har inget hänt, men nu börjar han på att klaga på magont. HOPPAS HOPPAS att inget händer.....HÅLL TUMMEN.....

Annars händer inget särskillt idag. Jag har tvättat och nu ska jag ta o diska innan Pelle kommer hem så blir han glad =)

Kram Cissi

Söndag 15/1 Klockan är 14:15

Mamma och Nellie har precis åkt hem. De kom in och fikade en stund och Pelle fick fixa iordning mammas vindrutetorkare som hon fick av oss i julklapp förra året, 2005. Sitter och lyssnar på min favoritlåt som kom på en mall, You raise me up, med Westlife. Den är gudomlig!!!

Idag har vi inte gjort något speciellt mer. Igår däremot så var G och M här och käkade middag med oss. De var barnlediga för S o T hade deras barn så då passade de på att komma hit. Vi såg en film efter maten, KING KONG. Det jag inte kan förstå är att den filmen var från 11 år. Den var dö äcklig i vissa scener och kanonbra i andra. 3 tim lång men det kändes inte. Helt klart sevärd, men inte från 11 år i alla fall.

Idag har vi städat lite i alla fall. O sen händer nog inte speciellt mycket. Slappa, käka, bada barn och sig självt o sen glo på tv lite. Ska pula med min nya hemsida också så den blir färdig någongång.

Kram Cissi

Jag på nyårsafton, hihi aningen runder =)

Jag på nyårsafton, hihi aningen runder =)


Fredag den 13onde!!!!!!!!!!!!!

Usch vad jag är trötter. Vet inte varför men idag höllt jag på att försova mig. Halv 7 vaknade jag. Jag brukar annars gå upp så att Sandra ska hinna och ta hennes medicin och allt, men icke då!! Hade tydligen stängt av utan att veta om det. Visst är det tur att man vaknar av sig själv då????

Igår kväll åkte vi till Sussie och fikade lite. Trevligt som vanligt och gott me kaffe ju...*ler*

Idag är det städardag här hemma. Fast just nu finns INTE den lusten men jag måste börja så det blir som jag sagt.

Japp, sånt e livet.
O jäklar, idag är det FREDAG 13onde...USCH...tänker INTE gå utan för dörren idag i alla fall...
Fler som är skrockfulla?????

Kram Cissi

Morgonkaffe

Hej hopp!
Här har ni mig igen. Sitter och har kollat av morgonens mailskörd och dricker livets vatten, KAFFE. Hur skulle man kunna klara sig utan denna ädla dryck?? Godis skulle jag kunna leva utan, men inte kaffet. Då skulle jag ju bli knäpp hehe. (Om jag nu inte redan är det)

Idag händer som vanligt inte så mycket. Ungarna ska snart iväg till skolan. Kompisen Malin kommer hit med en bok och sen ska jag få titta på DIGITALKAMERAN som jag ska köpa av henne. Hur kul som helst. Ska väl tvätta som vanligt och idag kommer i alla fall älsklingen hem lite tidigare. Han har sammanlagt jobbat 13 timmar på 2 dagar!! Det är ganska mycket. Men idag skulle han få gå i tid hem. Inte helt fel.

Nåja, lite babbel från mej.
Ha en bra torsdag allihopa.
Kram Cissi

Igen

Ja jag är himla nöjd med layouten också juh. Har denna som dagbok nu istället. Får vi se hur bra den är. Idag har inte hänt någe mer här, joooooo förresten så hade jag ju besök. C var här i morse och fikade. Vi har inte setts på länge så det var himla kul. Ungarna har ju börjat i skolan nu o det är skönt. Normala vardag, VÄLKOMMEN!!!

Pelle jobbar och jobbar. Igår var han hemma vid 18 tiden. Idag vid 19 kommer han hem, fast det ger ju pengar och det behövs ALLTID. Själv har jag sökt jobb på Lidl här i Ektorp idag haha. Tänker inte jobba heltid men deltid kan va skönt. Får väl se om de hör av sig först. Nu ska jag inte terra ier mer för ikväll. Hihihi

Simma lugnt.

Kram Cissi

Testing testing

Hej hopp!
Här har ni mej. Tänkte att jag skulle testa en sådan häringa blogg. Undra om det är lätt att få den till sin egen hemsida?? Underlättar ju lite jobb om man har en sådan här blogg. Nu har jag egen kalender och det är i och för sig bra, men jag måste ju ändra den vid varje månadsbyte och det tar ju tid. Idag blev jag osams med M. Hon blev ledsen för något jag inte menade som elakt. Inte kul alls. Försökte be om förlåtelse, men vet att hon är långsint. Hoppas hon hör av sig, annars blir ju JAG ledsen för jag vill ju absolut inte förlora henne som vän. Håll tummarna att det löser sig.

Ja vi får väl se om detta funkar!!
Kram Cissi

RSS 2.0