Linus har fått sin dom!

Idag har vi varit på allergimottagningen och gjort pricktest. Jag hade faktiskt med mej kameran för sådant tycker jag ska dokumenteras. Linus var jättesnäll hela tiden och skrek ingenting när Dr Sven stack han i armen 5 ggr. Han är allergisk mot ÄGG och MJÖLK men inte mycket reaktion mot GLUTEN men vi skulle undvika det ändå för att hans hud ska må bra. Här kommer några bilder:







Sista bildern är taget här hemma en halvtimme efter testet. Längst mot armleden ser ni hur han reagerar mot ÄGG, väldigt kraftigt sa Sven så vi får inte ens ha ägg hemma för det är luftburet och då får Linus en allergisk reaktion i form av kli och hudutslag!!!
Trist men nu vet vi ju i alla fall, och man KAN växa bort ifrån det med. Så vi får väl se. Oscar har ju gluten så vi vet juh på ett ungefär hur man ska göra men jobbligt med 1 allergisk knodd till.
Sånt är livet!

Kram Cissi

Kommentarer
Postat av: Annika

Hej! Vad tråkigt för lilla Linus! Min dotter var också mjölk och äggallergiker som bebis. Det upptäcktes när hon var ca 4 månader men hon växte ifrån det redan i 1-årsåldern och sedan dess har hon varit värsta mjölkdrickaren och är det fortfarande vid 17 års ålder...:-) Så jag hoppas att Linus också växer ifrån det så småningom.

2008-08-12 @ 11:24:47
URL: http://fotodagbok.sajk.com
Postat av: Malin

Jobbigt med ännu en allergi, blir ju svårt att laga mat och så, så att det passar alla.

Jag var mjölkallergisk som liten, men det försvann när jag var 10 år ungefär. Kan även rekommendera zonterapi till Linus när han blir lite större, det hjälpte mig.

2008-08-12 @ 16:17:23
URL: http://epona.blogg.se/
Postat av: annmari

Hej

Va jobbigt det låter. Har också haft en elev som inte ens tålde att vara i samma rum som ägg. Går ju bra att undvika på förskolan. Hoppas det hinner växa bort till skolan börjar.

2008-08-12 @ 17:18:08
URL: http://annmari.blogg.se/
Postat av: Bia

Hej!

Nu förstår jag att det är lääänge sedan jag besökte din sida! Inte visste jag att ni fått en familjemedlem till! Grattis till söt-Linus!

2008-08-18 @ 17:54:32
URL: http://biaweb.se
Postat av: Reneth

Trist med allergier. Hoppas att det växer bort. Våra mjölkallergiska barn har inga problem med det nu när de har blivit vuxna.

Hittade hit via skagra. Jättesnygg scrapbild som du hade fixa på Linus :)

2008-08-18 @ 23:13:37
URL: http://www.svenssonstassavtryck.se
Postat av: Gunilla

Hej Sissi!

Klart jag har gjort animeringarna själv :)

Kul att du gillade min blogg.

Blir lite fantasilös ibland.

Vet inte riktigt vad man ska skriva om.

Får fundera lite:)

Kram/Gunilla

2008-10-23 @ 18:17:15
URL: http://gunillaskatter.blogg.se/
Postat av: Ailoida

I came upon this site a while back, I love it. It is great for anyone who interested in this subject. It is in my favorites. Thanks, you done a superb job!

2009-10-02 @ 09:25:23
URL: http://ailoida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0