Och här kommer lite layouter som jag gjort i veckan

En del är för ScrapItSassy och sen är jag CT hos Megan Blethen också! Jättekul tycker jag....Här kommer en liten digikavalkad!

Projekt 365 Vecka 3

Lillbuset Linus




Min brorsdotter!!!





Ris och ros tack!


Dag 31 2010

Och så var sista bilden för Januari klar. Här är lite fina istappar taget från Kameran. Man ser faktiskt viss skillnad på kamera bilderna och mobilbilderna. Eller vad tycker ni??? 2 av 31 bilder den här månaden är tagen från kameran.

100131

Sandra är på bio idag med sin vän Felicia. De har jättekul ihop och jag gillar att Sandra får fler och fler vänner. Det behöver hon verkligen. Felicia är en gullig tjej!
Ikväll ska jag iväg till E och E och fixa iordning en fond ansökan. Man kan om man har sjuka barn söka pengar i olika fonder som finns. Jag är så dålig att skriva om mig själv så E sa att hon kunde hjälpa mig. Vad ska pengarna gå till då? Jo, Pelle har alltid velat visa oss Danmark, Köpenhamn. Vi vill ha en weekend resa dit i sommar och håll tummen så att vi får lite resepengar! Vore väl inte fel med en liten resa hela lilla familjen!


Tar ett till idag =)

Fniss det här är ju roligt, ännu roligare om man skulle vinna juh =)




Blir ett till =)

Underbara papper, eller vad säger ni?




Eller varför inte det här fina?

Här kommer ett blogcandy till....



Hoppas att länkningen funkar som den ska nu då!


Mera BlogCandy!

Ja idag är jag på blogcandy letning. Alltid kul att se om man har turen. Här hittade jag hos ScrapLinda. Det där alfabetet verkar såååå mysigt och det skulle jag vilja vinna!



Bilden kändes så tung så jag förminskade den lite och hoppas på att det inte gör något! Håll nu tummarna att jag vinner =)

Klicka på bilden så kommer du till candyt.


Hittar fler Blogcandy!

Denna då? Med en QK???????



Tack Elin för att du såg att jag missat länken...


Eller det här!?!?!?!

Wow säger jag, det är en engels blog men jösses vilket candy!!!!
792 kommentarer så antar att man inte har en chans men man måste
ju prova =) Klicka på bilden så kommer du till Andreas BlogCandy!




Blogcandy!!

Hos Anna S och det vill jag juh inte missa!!!



Klicka på bilden så kommer du till Annas fina BlogCandy!


Dag 30 2010

Idag får det bli en bild på termometern. Det är rykande kallt och jag vägrar kylan och håller mig inne. Min man åkte och fiska. Undra om fiskarna tycker att det är kallt???




Dag 29 2010

En slö dag så här kommer en bild på fjärrkontrollen!




Dag 28 2010

Lyckades att fånga denna fina pippi från balkongen när jag kikade ut för att kolla hur mycket snö vi har fått! Jisses vad det snöar!!! Nu vill jag ha vår och lite sol tack.

JAG HAR BLIVIT FASTER!!!! TILL EN LITEN FLICKA PÅ 4.3 kg och 52 cm lång!!! KUL KUL OCH GRATTIS TILL PAPPA PATRIK OCH MAMMA ZARAH!!!!!

100128


Dag 27 2010

Idag har det varit en hektisk förmiddag. Först åkte vi till BVC, de skulle kolla om Linus kulor satt där de skulle. Och det gjorde de! Sedan skulle vi raskt till barnkliniken för att ta svinvaccin på Linus. Jag skulle även besöka lungmottagningen. Full rulle!

Nu har Sandra sin kompis Felicia här och de hjälper mej att plocka undan lite. Snällt av töserna va??? *ler*

TACK FELICIA OCH SANDRA FÖR HJÄLPEN!!!!



Ingen som kikar i min blogg längre? Saknar kommentarer. Tack i alla fall än en gång till Felicia som är duktig på att kommentera :-)


Dag 26 2010

Idag bjuder jag på en bild på mina kära söta rara barn!

100126


Dag 25 2010

Idag känns det som att kylan kommer tillbaka. Och med den så har jag fått urinvägsinfektion igen. Fattar inte varför jag får det hela tiden. Ont som fan i magen har jag och bak i ryggen med. Känns inget vidare. BLÄ! Dagens foto idag blir på Norrköpings stads bibliotek! Jag och grabbarna åkte till allergi mottagningen med Linus idag för att göra allergiprov på mjölk, ägg och fisk. Pelle den busen åkte och jobbade. Bjuder på 2 foton idag. Det är INTE ofta jag och mina söner umgås så här med att åka buss. Gissa vem som somnade i vagnen på vägen hem?!?!?!?

Resultat på allergiprovet då??? Jooo han är allergisk mot alla 3 produkterna :-( Roligare kan man ha men det är bara att bita i hop och anpassa sig. En med gluten och en med ägg, mjölk och fisk allergi. SUCK! Fast de är ju friska för övrigt och VÄLDIGT väldigt busiga. Fråga Sandra får ni se :-)

100125a
Detta är baksidan på Stads biblioteket.

100125b
Vi har det bra, vi här bak i bussen och vill ej va med om nån krock :-)
Detta ser man INTE ofta så detta måste dokumenteras!!!

Nu ska jag med min onda mage försöka få i mig lite mackor!

Godnatt på er alla!


Dag 24

Vi har varit hos mamma och fikat idag. Här är en bild på fina vita tulpaner som hon hade.




Dag 23 2010

Idag var det innebandy match igen. Utbrytarna (vårt lag) skulle möta de som låg i topp, Stavsjö. Utbrytarna förlorade med 2 - 7! Illa men man kan inte vinna jämt!
Väntar nu på våra spelvänner, M & M! Trevlig kväll =)




Dag 22

Idag när vi var och handlade så fick Linus en egen kundvagn. Ni skulle sett han i affären. Jag gick och skrattade hela tiden. Han skulle handla precis allt, eller låna som han säger när han vill ha något gärna....




Dag 20 och 21

Kommer här. Igår fanns varken tid eller ork till att blogga så här får ni nu 2 bilder samtidigt. Middagen i går blev hemma gjorda hamburgare och pomme. Gissa hur magen mår? Haha men det är juh så gott. Måste nog tänka på att äta sundare med tanke på xenicalen. Urk. Svårt att ändra matvanor....tips någon???



Och tänk...städade inte jag här härom dagen? Varför tycker alla att det är sååå roligt att belamra hyllan??

Dag 21

Nu ska jag slänga mej ner i tv soffan en stund. Förmodligen somnar jag här. Är tröttare än tröttast. Pelle har åkt till jobbet, han fick jobba natt men det ger mer pengar. Jag har INGET hört om mitt "jobb" så jag antar att jag inte fick det. Nåja, det går ju fler tåg. Bara att hitta något mer och söka! ÄN ger jag INTE upp!


Dagens bild 19 Januari 2010

Idag fick jag uppleva hur det var att pulsa i snö med vagn! Urk säger jag. Jag vill ha bort den här förbenade snön nu. Lär väl ta ett tag! Här är i alla fall en snö hög, HÖG som jag vet inte vad. Kan tänka mig att ungar som gillar snö har kul där. Linus dag mamma bor även i huset som ni ser på bilden.



Idag har jag förresten varit på anställnings intervju. Företaget heter MDS och det handlar om telefonförsäljning. Dagtid och jag frågade om man kunde arbeta tex 5 tim per dag och det skulle gå bra. Får besked innan torsdag om allt går som det ska. Håll nu tummen för mej är ni snälla. Vill inte ha något arbete för pengarnas skull, jo lite men mest är det för att få komma ut, ha något att göra som jag trivs med. Så vi får se!


Dagens bild 18 Januari 2010

Här kommer dagens bild på lillbus som har nya kläder och åker med en av sina favoritleksaker, DiDu som han kallar den för bobbyn. Didu låter ju polisbilen så han åker omkring och säger didu didu...*ler*



Nu ska jag straxt gå och hämta honom hos dagmamman.


Dagens foto 17 Januari

Idag har Sandra och Pelle åkt till Huddinge. De kommer hem senast onsdag. Jag hoppas på tisdag kväll men vi får se vad som händer. Vi var kommer en bild på kundvagnoch bunkrade upp lite så jag och grabbarna klarar oss här hemma så här kommer en bild på kundvagnen vi hade på CityGross när vi handlade. Vi lämnade Sandra och Linus hos mormor under tiden. Oscar hos sin pappa denna helg.




E F I T 16 Januari 2010

Dags för mitt första EFIT för i år! Har tänkt att INTE glömma EFIT någon gång...Optimist där hihi :-)
Idag blir det ingen dagens bild utan MÅNGA bilder istället! EFIT bilderna låter jag ingå i projekt 365! Funkar nog det med.
Vi var uppe lite sent i går så 2 bilder får ni innan vi lade oss:


Sitter vid FaceBook och spelar favoritspelet FarmVille!


Toa besök innan läggdags. Är så förtjust i vårat toalett golv :-)




Älsade mannen serverar kaffe i fin kopp :-)


Inne i linnesskåpet. Har bytt rent i vår sköna säng.


Blev lite hungrig så lite skogaholms mackor med ost fick det bli!


Ser ni så fint bokhyllan glänser? Jag har våt dammat.


Efter städningen somnade bus så då passar jag med på att softa i soffan lite.


Bus vakna och lade sig hos pappa och gosade lite.


Så här glad blir man när man får ren blöja, rena kläder, mat och ett äpple i efterrätt. Missade dock äpplet men man måste passa på när man sitter still juh :-)


Linus har fått sin medicin och i dag bråkade han med den för ovanlighetens skull. Lite kom utanför. Morr.

Nu blir det resten av bilderna ikväll när vi kommer hem. Ska till goda vänner på fika så jag återkommer!



Här är vi på väg i bilen till G och L.


Gott fika bröd och trevligt sällskap! Kan lördagskvällen bli bättre än så???


Här har vi precis kommit hem.

Nu är klockan 21:00 och jag tänker ta kväller. Softa lite i tv soffan och mumsa lite chips! Ses imorgon då dagens bild kommer igen :-)







Digi LO´s igen då

Och denna gång heter kitet Girlish Wonder, tyckte det passade bra till SvenskScrapbookings BoM utmaning. (boken om mig). Man scrappar om sig själv. Är lite ego....Jag är dålig på att scrappa om mig själv. Finns inte så många bilder och sådant hehe. Det är ju jag som fotar för det mesta men jag brukar tvinga mina stora barn att fota mig ibland när jag blir sugen =)
Designern som har gjort det här kitet kommer från ScrapItSassy och heter Scrappi´n page design. Hon/han ska ha ALL credits givetvis.

Här är mina layouter då rå....


En till projekt LO, vecka 2...


Och så lilla jag.

Ris och ros som vanligt tack!

Vad tycker ni?


Dagens bild 15 Januari 2010

Idag fick bus besök av sin faster Annsofi som även är Linus gudmor. Hon kom för att gratta honom lite så där i efterskott. Han fick jättefina svarta byxor och en tröja med en snygg bil på! Tack faster Fia säger Linus.

Hmmmm får inte in någon bild just nu så jag får kika in senare...






I vilket fall så tog Faster med sig bus ut. Pelle åkte till jobbet så jag ska slänga mig ner på soffan och snabbsova lite!

Ha en trevlig helg och ni glömmer väl inte E F I T imorgon????


Dagens bild 14 Januari 2010

Nu har jag äntligen tid att lägga upp dagens bild. Det har gått i ett idag. Haft massa trevligt främmande på em och så var jag iväg till dietisten igen för första gången på länge. Dessa gubbar såg jag på taket när vi skulle åka till dietisten....



Skulle inte vilja va där uppe.

Hur det gick hos dietisten???? Jo då, jag hade gått upp, men bara till 91.7 kg. Har ju börjat med viktnedgången igen och det känns skönt!






Dagens bild 13 Januari 2010

En vacker vinterbild bjuder jag på idag. Jag var och lämnade Linus till hans dag mamma för första gången på över en månad och det var sååå vackert och lagom kallt ute så jag passade på att plocka upp mobilen och fota!



Visar en bild till på Linus svinkoppor som har blivit MYCKET bättre och förmodligen inte smittar nu.




Dagens bild 12 Januari 2010

Linus älskar allt som har med vatten och glöta och leka och diska så här är en bild när jag gjorde besök på toaletten så fick han tvätta händerna. I alla fall ena handen kom med på bild.....



Nu sover killen middag. Prickarna i ansiktet är bra mycket bättre idag. Bara av en dos penicillin!!! Det är kanon!


En vanlig layout...

Hann jag med ikväll då en kompis som är utan internet kom och norpade datorn ett tag. Linus var så trött i kväll så han somnade vid 19 tiden redan. Jag såg en skiss på SvenskScrapbooking och blev superinspirerad. Så ni som går inspirationslösa, spring genast dit! Kalasfin skiss!!!!

Här är då min lilla sneda tolkning haha, ovan juh....och inte rätt ljus heller för att fota den....men men, ivrig som man är....



Ris och ros tack =)

 

Födelsedag!

Idag fyller ju han liten bus 2 år! Fast han blev ju firad igår. Sen har han ju de däringa utslagen så vi ska till vårdcentralen med honom. Kul födelsedag. Fast han är nog inte så medveten om det. Tur det. Visar er 2 bilder idag med. På när han öppnar paket. I dessa paket fick han en brandbil som låter som ojojojoj ni skulle höra vilket ljud....Sen en annan stor bil som inte låter alls....OCH bonus bild på hans rum som fick så fin matta och gradiner i går!!!







Dessutom såg jag även att jag gjorde mitt första blogginlägg januari 11 2006!! Kul kul. Sååå bloggen min är 4 år!! Grattis bloggen och mammas älskade bus!!!


Idag så kom

I alla fall mormor och Lasse och firade lillbus Linus. Han fyller ju 2 år imorgon! Tänk att den lille söte killen kikade fram för 2 år sedan!



Tiden har gått så fort. Linus har vuxit mest på längden, han är ca 92 cm lång nu och väger ca 13 kg. När han kom vägde han 3625 kg och var 53 cm lång.

Här är han ca 1 år....



Och här....idag, 1 dag innan födelsedagen så ser ni honom lite prickig i ansiktet då han förmodligen har svinkoppor. Bara mormor och Lasse vågade som sagt komma.

Han fick av mormor: Bil matta (vanlig att ha på golvet), fina gardiner, 2 olika bilar, stövlar och ett par termobyxor.



Mammas lillbus....
Bubblar, sjunger, bits, river tapeter, kastar klossar, stänger av tvn, snor saker för syrran i hennes rum, häller ut pärlor, häller ut små lego....Ja hyssen kan bl många under en helg hemma, inne när man är sjuk...och fyller år dessutom. Idag har han varit extrem. Jag hade INTE sovmorgon så han vakna givetvis superduper tidigt 5:28 fick jag bittert stiga upp...urk...sen har det hållit igång hela dagen så när som en 45 minuters vilostund vid lunch. Nu ska jag stoppa bus i säng!

MIN ÄLSKADE UNGE!




Dagens bild 10 Januari 2010

Idag tänker jag bjuda er på 2 bilder hittills. Linus ska firas idag, i alla fall av mormor som vågar komma hit då han förmodligen har svinkoppor, hans känsliga hud får det tydligen. Jag var tvungen att ta tag i köket som såg ut så här:



Och nu ser det ut så här på diskbänken efter ca en halvtimmes gnugg och i plockning i diskmaskinen och lite diskat för hand. Kan juh inte ha ett stökigt kök när man ska fira en blivande 2 åring!



Nu är jag som russin på fingertopparna men fint blev det, bara lite kastruller som ska diskas men det tar jag tag i efter maten.

Idag blir det stekt prinskorv, köttbullar och stekt potatis. Vad ska ni äta för middag???


Dagens bild 9 Januari 2010

Mitt lilla bus har varit olydig och skulle ha en tidning som låg under våra fina coca cola glas. Han drog i tidningen och vips blev det så här:



Nu ska han få sussa lite middag och jag, jag ska städa bokhyllan så inga fler såna händelser inträffar....grrr....


Lite layouter igen då...

Ja man måste ju passa på att skapa när lusten finns. Jag hittade ett fint kit inne på Scrapitsassy och här är resultaten. En egentagen bild på mej och bus och sen veckans projekt 365 i samlad tropp. Kommer kanske inte att göra så varje vecka men vi får se...Kul att se alla ihop så där ändå, eller vad tycker ni???

Tänk att Linus fyller 2 år på måndag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Slog på stort och gjorde en dubbel....

Ris och ros tack =)


Dagens bild 8 Januari 2010

Har haft besök av en kär vän och hennes tandlösa dotter, första tanden tappad idag =) Whilma och Malin ser ni på den här bilden....



Annars är allt lugnt. Fredag kväll och Linus blir firad på söndag. Tänk att lillbus nu blir 2 år!!! Det har jag svårt att fatta!!!


Dagens bild 7 Januari 2010

Måste ju göra ett inlägg om vädret som råder nu. Ingen har väl missat att det är superkallt med massor med snö ute? Länge sen jag såg så här mycket snö. På den här bilden har de inte ens hunnit ploga vår parkering.




Dagens bild 6 Januari 100106

Linus gillar att busa med sin brorsa Oscar. Här kommer dagens bild, en busbild...




Dagens bild 5 Januari 2010

Blir på Oscar och hans kompis Jakob, eller jobjob som Linus säger. De sitter där de sitter och just nu kör de Need for speed.....




P - 4 januari 2010

Igår gick vattenkranen i köket sönder. Urk vad konstigt det är utan vatten i köket. Den är inte lagad än, väntar på fastighetsskötaren. Så kranen får bli dagens bild idag!




2 första layouterna för i år

Är skapade. Fick lite lust och är ju fortfarande creativ medlem på ScrapItSassy.
Kitet heter Boys Rule och MBJ är designern....





Ris och ros tack!


P365 - 3 Januari 2010

Idag är det söndag och den här maskinen ska få gå varm. När man är 5 i familjen varav en 16 årig liten tjeja blir det MYCKET!!!!




P365 - 2 januari 2010

Fortfarande barnledig och tänkte ta tag i denna lilla hög....så den inte blir större...





Ny vintrig layout!

Måste bara höra med er där ute vad ni tycker om min vintriga layout till bloggen???

Kram Cissi


P365 - 1 Januari 2010

Då kör jag igång med årets projekt 365! Vi lyckades att bli barnlediga idag, Sussie tog med både Sandra och Linus hem. Vi hade lite funderingar på vad vi skulle äta till middag och jag kom på det....

STEKT ÄGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Linus har ju ägg allergi och vi har hela tiden varit sååååå sugna på ägg så Pelle köpte ett 10 pack med ägg och stekte upp de direkt då vi kom hem! Dagens bild blir givetvis på stekta ägg!!!!

UNDERBART GOTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Mina projektbilder kommer jag att ha en svart ram omkring. Så ni ska kunna se vilka som tillhör projektet!)



God fortsättning på er alla där ute! Hoppas ni hade trevligt igår. Vi drack lite drinkar och spelade UNO! Hade en trevlig afton med 3 rätters middag som bestod av Vitlöksbaguetter till förrätt, kycklingfilé grillade och pomme till varmrätt samt glass med fruktcocktail till efterrätt!! En lyckad afton M A O!

Kram Cissi


RSS 2.0