Dag 64

Idag när Oscar kom hem från skolan och Pelle åkte och handlade så passade jag på att ta ut grabbarna. Oscar drog Linus i pulka och så fick han springa av sig lite. Det är otäckt halt ute men fick vårkänslor idag med. Solen sken och inte alls kallt ute.

100305

Sänder också en tanke till min pappas fru Gunilla som fyller år idag. Grattis G!


Kommentarer
Postat av: susanne

Halt? JA!

Jag ramlade för 2 v sen och slog mig nog rejält i skallen för jag minns inte fallet. När jag kvicknade till så stapplade jag in och dagen efter hade jag världens blåtira på ena ögat och det tog 2 dagar innan det öppnades + att jag bitit mig i underläppen med ett ärr som följd. Glasögonen var ganska misshandlade men som tur var fanns garanti kvar. (kostade 10.000 kr)

Förra veckan (i vinterns värsta snöoväder) promenerade jag in till lilla staden (7 km) och ramlade igen på en isfläck varvid min höft fick vackra färger dagen efter. Ja, det är ju väldans tur att tanten inte lider av benskörhet!!!!! hahaha

2010-03-05 @ 19:31:19
Postat av: Marketta

Jäklar, var den idag! Jag hade för mig att det var nästa helg, för jag kom ihåg att det var en dag när vi skulle tävla :-(. Har tom skrivit det i almanackan, men har ju inte tittat i den här veckan.



Kramizzar

Marketta

2010-03-07 @ 00:05:16
URL: http://colliekompisarna.bloggplatsen.se
Postat av: Aleksandertilde

Your site and you will reach the big successes, thank, it was interesting.

2011-03-07 @ 18:07:05
URL: http://aleksandertilde.blogstie.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0