Förföljd av det förflutna!

Ny bok utläst. Skriven av Nora Roberts. Boken har typ allt, djur, spänning, kärlek, romantik, lite humor, lätt skriven, mord, serie mördare...Från bokens baksida:

Under en joggingtur blir Fiona Bristow överfallen av en främmande man. Drogad och misshandlad lyckas hon slå sig fri och kan hjälpa till att gripa gärningsmannen, en sedan länge fruktad seriemördare. Mannen har flera kvinnors liv på sitt samvete. Unga kvinnor som han strypt med en röd scarf för att sedan dumpa deras kroppar mitt ute i vildmarken.
Flera år senare lever Fiona ett stillsamt liv på ön Orcas, strax utanför Seattle, när en serie nya mord inträffar. Dåd som med stor sannolikhet har regisserats av den fängslade seriemördaren men utförts av en för polisen okänd man, oberäknelig och helt utan hämningar.
När Fiona får en röd scarf skickad till sig vet hon att det gäller att handla snabbt. Hennes fyrbenta vänner, tre tillgivna labradorer, beskyddar henne förvisso dag som natt. Detsamma gäller Simon Doyle, en nyinflyttad konstnär med vilken hon inleder en het romans. Denna gång, medveten om att hon är mördarens nästa måltavla, väljer Fiona att stanna istället för att springa - att slå tillbaka och konfrontera det förflutns med risk för sitt eget och andras liv.....

5 gripar!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0