Bok färdigläst igen...

Och den här gången blev det boken Babylon av Camilla Ceder. Riktigt spännande men lite rörig men lyckades att fatta det mesta i boken i alla fall.

Bokens baksida:

"Man ljög inte utan anledning, frågan var bara varför han ljugit. Den var retorisk: Henrik hade inte varit på väg till Axel för att läsa till tentan.
Återigen försökte hon se på sig själv utifrån. Hon måste medge att vid varje tidigare tillfälle när hon suttit med svartsjukan i knäet hade tecknen förefallit så obestridigt tydliga, signalerna så om
öjliga att ta miste på. Det verkade alltid finnas bevis för att mannen ifråga svek och bedrog.
För det hade handlat om ett antal män.
Hon ville inte minnas.
Samma dag som kriminalkommissarie Christian Tell och hans flickvän Seja Lundberg ska åka på sin efterlängtade skärgårdssemster hittas ett par brutalt mördat på ett av Göteborgs finare adresser. Hon visar sig vara forskare i arkeologi vid universitetet, han är hennes student.
Mordet antas vara ett svartsjukedrama. Men så börjar dessutom uppgifter komma in som pekar mot olaglig handel med antika föremål. Närmare bestämt flera tusen år gamla objekt, vissa stulna från museet i Bagdad under den amerikanska invasionen. Föremål från vår civilisations vagga, så värdefulla att de skulle kunna förändra en människas hela framtid.

Denna bok är andra boken, uppföljaren till Camilla Ceders omtalade och uppskattade kriminal debut Fruset Ögonblick. Den blir att inhandla på bokrean!!

LINUS ÄR PÅ DAGIS IDAG!!!! FÖRSTA GÅNGEN PÅ 2 VECKOR!!!! NJUTER!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0