"Jag ska bara fixa en grej i köket"

Är en hemsk bok om en alkoholiserad mamma. En riktigt tragisk bok som verkligen känns hur verklig som helst, ja realistisk alltså."Det är tufft, vilket ytterligare motiverar ett glas vin när Ingrid kommer hem. Ett gömt glas i kryddhyllan när Ingrid steker blodpudding med bacon en vanlig tisdagskvälloch hon får den lilla flykt in i dimman som hon behöver för att orka vara den hon tror att hon måste vara en dag till.
Ju mer krampaktigt Ingrid försöker att hålla ihop sitt liv och visa alla att hon minsann är en duktig flicka och en bra mamma desto mer tappar hon kontrollen och hon glider allt längre ifrån lilla Juni och det hon vill vara.
Moa Hillgren har skrivit en stark roman om en kvinna som till den grad strävar efter perfektion och en fläckfri yta att hon till slut tappar bort sig själv. Det är smärtsam och gripande näsning med hög igenkännandefaktor."

5 GRIPAR helt klart. Den har allt, spänning, kärlek, hemskhet, ruskighet. Tragik. Helt hemsk men är en bladvändare, jag kunde inte sluta läsa när jag väl börjat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0