I det förflutna av Kate Morton

Denna underbart spännande tragiska kärleksbok har jag nästan sträckläst. Dock tog det en vecka för jag kan inte sitta med boken hela tiden, fast jag skulle ha velat det med denna. Blev kär!!!

I det förflutna

Från bokens baksida:
Edie Burchill och hennes mamma har aldrig stått varandra nära, men när ett brev dyker upp väcks starka känslor till liv. Det gamla brevet har varit på villovägar sedan andra världskriget och nu, femtio år senare, får dess innehåll oerhörda konsekvenser. Edie får veta att mamman som trettonåring skickades från London till ett slott på landsbygden som krigsbarn. Där bodde hon hos familjen Blythe: den märkliga flickan Juniper, hennes äldre tvillingsystrar och fadern Raymond, författare till gotiska romaner.
Men vad händer egentligen på slottet?

Eftersom mamman sluter sig som en mussla beger sig Edie till det mystiska Milderhusrt Castle för att hitta lösningen på sin mors gåta. Där bor de excentriska systrarna Blythe kvar och Edie dras in i deras tragiska och gripande historia. Men många gamla hemligheter finns gömda på slottet och pockar på hennes uppmärksamhet. Sanningen om vad som egentligen hände i det förflutna har väntat länge nog på att någon ska gräva fram den.

5 gripar av 5 möjliga!


En beroendeframkallande bok som ger dig rysningar och man läser gärna från början till slut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0