Kusinbesök!

Idag tog kära moder med sig Linus och hans kusin Nellie ut på en liten promenad runt Åbackarna. Vi behövde lite lugn och ro så vi kunde städa utan en svans efter sig =) Sandra åkte till en kompis och Oscar var hos sin pappa i helgen. Vi hann nästan städa allt. Precis när Pelle skulle svabba golvet kom de hem =) Jaja Linus sov lite middag då så DÅ passade Pelle på att göra klart. Här är en bild i alla fall.....



Visst är de söta ihop???

En bra helg här!


Blogcandy igen då...

Måste ju chansa lite juh. Om man INTE tävlar så kan man INTE vinna något. Eller hur?!??!?!

Den här gången är det Brunkullan som har lite härligt blogcandy till oss scraptokiga =)



Vem vill inte lägga vantarna på detta härliga candy????

Tack för mej och hej!


Oj oj oj!

Ja en kul, trevlig och lite otäck helg har det varit. Jag och min vän Ma var på pizzerian i fredags kväll som vi bestämt. När klockan blev vid 22 så fick hon ett samtal...."-Jaa jag kommer direkt.....Hörde jag, sen sa hon: "-Cissi jag måste gå, sonen har blivit misshandlad här vid centrumet.....OJOJOJ....OJOJOJ....Han är bara 15 år och blir misshandlad av en grabb men de var 9 - 10 grabbar som förmodligen skulle råna honom. Sonen till MA hade dock tur. Det var civilpoliser på nattvandring precis där misshandeln skedde så de hörde och sonen som låg på marken med ett öga skadat och spark i magen och polisen sa: STANNA POLIS!! Tur att de kunde gripa den som gjorde det på en gång. Alla har ju inte sån tur.....Ja så där satt jag ensam....ringde Pelle som hade Ella hos sig så de kom bort och tog en öl med mej innan vi gick hem. Väl hemma, gissa vem som vaknat dåååååå....BUS....självklart.....

Pelle hjälpte sonen och Ma att åka till Linköping för att kolla så ögat inte var skadat. Horn hinnan var lite skadad tyvärr så han fick ögondroppar. Detta var på lördagsmorgonen.

I går hände inget särskillt. Jag städade lite och softade och drack lite vin med Ella på lördagskvällen när hon slutat jobba.

Idag har jag namnsdag. Det är CECILIA!!!! Mamma kom på kvällen och fikade. Jag fick en blå, glittertröja. Jättefin. Ska plåta mej nångång när jag har tröjan på mej.

Nu ska jag hoppa in i en dusch!

Vad har ni gjort i helgen?????


Nytt utseende!

Vad tycker ni?


Seat Toledo!!

Ville bara glatt hoppa in och säga att

BILEN FUNKAR!!!!!!!!!!!!!

Hur skönt är inte det då?

Skönt som fasen!

En liten packning handlade allt om. Ska inte tala om hur mycket vi lagt ut för att hitta felet men billigt blev det
INTE!

Tack och hej från mej!


Jihooo för BLOGCANDY!

Den här gången hos Nettans och SJÄLVKLART vill lilla jag vara med!
Kolla vilket fint paket man kan få!!!



Håll tummarna på att jag får vinna =)


DigishopTalk

Är ett stort forum som man kan hitta diverse roligheter och OneKitCall, där om man har tur får man scrappa ett kit till en designer som ropar ut i forumet och det gjorde jag. Fick svar från BooLands Design och hon hade det här fina kitet hon/han ville ha scrappat:



Här är mina sidor jag gjorde:



Tack för titten


Lång dag!

Ja idag har det varit en låååååång dag. Klockan ringde 6:15 men låg kvar en stund i sköna sängen. Gick och lämnade bus hos dagmamman och vid 10tiden lånade vi ett par vänners ena bil och for till grannstaden Linköping för att handla diverse bildelar så som tändspole och tändkablar. En ganska komisk och dyr resa blev det till att sluta av med. HAHA

Vid biltema tog vi med oss den trasiga tändspolen och klantiga jag glömde tändspolen i en kundvagn när vi åkte där ifrån. SUCK. Biltema hade dock ingen tändspole så vi åkte först till veraskroten som inte heller de kunde hjälpa oss eftersom vi inte hade vår tändspoles serienummer. Serienr satt på TÄNDSPOLEN som låg i en kundvagn på BILTEMA. MORR hur klantig är man???? Vi åkte tillbaka till Biltema igen och påsen med tändspolen i kundvagnen låg kvar.
PUH!

När vi åkte ifrån Biltema för andra gången resonerade vi att INTE köpa begagnat. Så vi stannade till på Mekonomen. Urk vad mycket dyrare det hela blev. 1000 kr mer än vad de hade kostat på Biltema som INTE hade delen hemma. MEN MEN tänkte vi, nu kommer den ju funka ett tag till...Här kommer lite bilder...


Här är en ny och en gammal trasig Tändspole. Ser ni skillnaden?


Här är min kära man vid hans kära bil, en SEAT Toledo


Och här är han och rotar i motorn!!

Tror ni bilen startade efter ny tändspole och tändkablar?????



NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Nu vet vi fortfarande inte vad det är för fel på bilen som står där den står. Många säger nåt om el fel och då blir det någon slags digitalbox (va fan är det) och den kostar multum. 4000 kr på skroten fick jag höra....BLÄ tänk om vi har missat nåt annat billigare fel??? Någon som är kunnig???????

Från det ena till det andra. Sandra fick fota mej idag. Här en sista bild och sen slut för idag!!!

Hoppas ni alla mår bra.

JAG ÄR SCRAPSUGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Tävling hos ulrikaulrika!

Jaa! Och jag tänker börja scrappa lite smått och vill då givetvis vinna det här UNDERBART fina paketet.



Så håll nu tummen att jag VINNER!!!!


Helgens bravader!

Varför rusar helgen förbi så snabbt för? Herregud, innan man vet ordet av så är det söndagskväll. Urk. Tiden går så himla fort när man har roligt. Och roligt har jag haft i helgen för en gångs skull. Fredagskvällen gick, Pelle kom hem från jobbet, en snäll arbetskamrat skjutsade hem honom. (bilen vår står där den står men nu vet vi i alla fall felet. Det är tändspolen som har brunnit, Pelle är så stolt för han hittade felet själv...)

I lördags gick vi upp tidigt. Pelle skulle iväg på innebandy match och jag på scrapträff. Utan bil lyckades vi fixa skjuts åt oss båda och kom iväg. Grannen var barnvakt åt Linus och Sandra ville vara lite själv så henne lämnade vi kvar hemma. Kan va nyttigt att va själv ibland med.

Caroline som anordnat scrapträffen hämtade mej och söta Elin. 2 till skulle komma lite senare och de dök också upp och vi fick en mycket trevlig lördag tillsammans. Jag hann att göra 7 (tror jag) layouter, de får ni se i detta inlägg också.

Här pysslas det:





Caroline var snäll och skjutsade hem oss också. Tackar för skjutsen Caroline!

Lördagskvällen kom och vi tog en promenad till Lidl och videostaden för att handla lite lördagsmys. Coca Cola och Vitlöksbaguetter och lite chips blev inhandlat. Linus gick nästan hela vägen förutom när vi handlade. Då ville jag inte jaga honom så då fick han snällt sitta i vagnen och det gick bra.

Drack lite vitt Scacco vin på kvällen och hade trevligt. Mitt extra barn carro dök upp och sov över.
Idag hade jag lite ont i håret och fick sovmorgon så idag passade jag på att sova ända till halv 12. Det var underbart skönt och behövligt.

Mamma kom en stund ikväll annars har inte hänt så mycket idag.
Här kommer layouterna jag lyckades pula ihop igår på träffen.


En fin fin dubbel layout









6 bidrag menade jag, dubbellayouten räknar jag som 2.

Nu ska jag se på Heartbrake hotel en rolig film som man kan se om och om igen.

De stora barnen är på väg i säng. Sandra har praktik på GYMNASIET den här veckan. SPÄNNANDE!!!!!


2 layouter för eqrAveziur

Och jag hittade hennes call på DST och blev antagen till hennes Creative Team!!!
Hur kul som helst.

Här är mitt resultat och kitet ser ut så här:



Och så mina layouter då rå:





Tack för titten.


Fredags mys

Mysigt värre. Dessutom den 13onde och bilen står där den står. Det kommer en och ska kika på den imorgon, vi får hoppas att det inte blir något dyrt fel. Det har vår ekonomi INTE råd med.

Det blev en konstig dag idag. Hade glömt att Fru W skulle komma så när det plingade på dörren vid 14:30 så stod Marie där och jag och Linus sov middag. HAHAHA ja så kan det gå när man inte har hjärnan med sig en fredag som denna. Marie hade med sig en påse med lite smått och gott. Gurka, morötter, paprika, gräddfil, dipp och även pepparchips och en Fanta pinaple.
Vi satte igång och mumsade och åt och hade det trevligt. Sen kom jag på att vi skulle ju göra mat också. HAHA Marie och jag gjorde Spagetti och Köttfärssås. MUMS vad god köttfärssås Marie gjorde.

Har precis sett IDOL. Vet inte riktigt vem jag hejar på. Möjligtvis Tove. Hon har en härlig röst. Mariett är också bra. Vi får vänta och se vem som vinner helt enkelt. Gillade när de sjöng duetter.

Nu lite godis och läsk och sen är det SCRAPTRÄFF imorgon. Ska bli mycket trevligt!!!!!
Här kommer en liten layout på mamma som fyllde år i slutet av oktober.




DEPP!!!

Fan helvete. Får man svära? Ja ibland så måste man. Pelle ringde när han var på väg hem från jobbet. Stannandes i utkanten av stan och bilhelvetes fanskapet bara dog för honom. Fy fan. Vi MÅSTE ha bilen för att Pelle ska kunna ta sig till jobbet. Så himla less jag blir på det här eländet. NU FÅR DET VARA NOG med bekymmer.
Inte har vi pengar så vi kan laga bilen heller. URK och fredagen den 13onde har ju fan inte ens börjat än.Ååååh. Vad gör man?????
Få mej på bättre humör någon. SNÄLLA!!!!!!

I alla fall så gjorde jag en ny avatar bild idag. Den visar jag sen ska jag vänta på min man. Tur man har goa och snälla vänner som ställer upp när det krisar. Vännen som har den här bloggen: SKITGRISEN ringde jag till och han/hon åkte till Pelle direkt. TACK! Du vet vem du är!

Nu ska jag dra något gammalt över mig. BLÄ!






Är alla sjuka nu?

Usch. Förra veckan var Linus JÄTTEsnorig och hängig. Hade honom hemma 1 dag från dagmamman. Han är fortfarande snorig men ganska pigg ändå. 2 dagar efter Linus blev snorig så blev jag snorig med halsont också. Usch vad jag kände mej urken. Ingen feber bara snorig, halsont och trött som jag vet inte vad.
I tisdags när jag mötte Sandra när hon slutat skolan så var hon också dålig. SUCK. Bara Pelle och Oscar som har klarat sig. PEPPAR, PEPPAR.....

Men nu mår vi lite bättre allihopa. Linus är faktiskt snorig fortfarande men PIGG som jag vet inte vad....hans ordförråd börjar komma mer och mer. JÄTTEKUL. Här är några exempel på vad han säger:

Agga = Sandra
Ogga = Oscar
Tötti = Törstig
Obba = Hoppa
ejjå = Hejdå
Bebupp = Ketchup
None = Makaroner (en favorit)
BaBi = Lastbil
Ta = Tack
Äcke = Täcke
Boocka = Välling (fråga mej inte varför)
Kugga = Skugga (gillar han INTE)
Möjt = Mörkt (nä inget roligt)
Gegoooo = Lego

O så kan han räkna =) fast han börjar med tååå, teeee hahaha go kille man har...
Älskar BÄ BÄ vita lamm han sjunger gärna själv min lilla sångfågel!

Ja listan kan bli ännu längre men bygger på den med tiden...Idag blir lillkillen 22 månader!! Stor kille nu. Kan och vill MYCKET själv och är ENVIS som synden. Aldrig still är han heller och sover gärna mellan mamma och pappa. Vet inte vad det är för fel på hans spjälsäng....Nån som vet???



De andra barnen mår bra. De har precis haft studiedagar. Sandra hade 2 och Oscar 1. Retligt för Oscar så Sandra passade på att reta honom för det. HAHA Det är syskonkärlek det.

På lördag ska jag på scrappträff! Det ska bli så kul! Fast jag tar med mig datorn. Har ju knappt inga grejor. Fast kanske, kanske jag tar med mig lite grejor ändå. Står och velar om det. Vi får se hur jag känner på fredagkväll!
Min systerdotter fyller 8 år imorgon.
GRATTIS NELLIE!!!!

Det var allt för nu.






RSS 2.0