Dag 90 Stora födelsedagsbarnet!

Japp! Oscar fyller 13! Stoooora killen! Här kom dock Sandra med på ett hörn men men...Då får ni se mina stora bus :-)

100331

Jag är AS trött så nu säger jag godnatt!!!


Dag 89 Leende Linus

Mycket bilder på Linus buset nu men man måste ju passa på när man får lov att plåta honom. :-) Inte alltid han vill va med på foto juh och dessutom leende!!!!!

Bara att passa på då :-)

En stundande födelsedag i morgon. Oscar blir 13 så jag LOVAR att imorgon blir det inga bilder på Linus i alla fall....


100330

Klockren eller klockren????


Dag 88 Mysfaktor

Det är inte ofta man ser lillbus i denna stilen. Här har syrran fixat på Emil på tv och bus ligger snällt och kikar...hahaha...jo ett par sekunder i alla fall...Söt eller söt???? :D

100329

I övrigt så har jag fortfarande ont i halsen och känner mej ruggig. Hoppas det bara är tillfälligt.


Dag 86 och 87 Full rulle dagar

Ja helgerna har man fullt upp. Igår fick jag ryck och gick ner till stan med grabbarna bus. Sandra hade åkt innan med en kompis ner till stan. Vi träffade Sandra och Felicia på Mc Donalds vid filmstaden och barnen fick lite lunch. Sen gick vi lite grand och mötte Carro, Vickan och lilla Oscar som var sååååå stolt över att ha fått träffat Erik Saade och fått en kram + skivan signerad. Kul för lilla Oscar juh :-)

Lördagskvällen bjöds på sång, grekisk sallad, trevligt sällskap och cider. Bjuder er på en bonus bild från kvällens tjejgäng. Sex brudarna som jag kallade oss för....*fniss* När jag kom hem fick jag ta hand om lill buset som vägrade sova men så fort jag la mej hos honom så somnade han som en stock :-D

Dagens bild får ni se på Linus favo leksak just nu. En röd härlig bil som jag inte kunde låta bli att köpa igår. 3 såna bilar för 50 kr!!!! Kap kap kap....*ler*

100327

Brudarna på lördagskvällen :-)

100328

Ni har väl inte missat att ställa om klockorna?????


Dag 85 Åka rutchkana

Gillar Linus, när vi var ute idag gick det nästan att ta sig till rutchkanan smärtfritt :-D
Lite snö finns det ju kvar så man fick klättra till kanan men åkte gjorde de, grabbarna bus.

100326

Vad ska ni göra i helgen då?

Funderar på att gå ner på stan lite imorgon men har inte bestämt mig än. Kommer nog va MASSOR med folk eftersom Erik Saade kommer. Linus till och med trallar till den refrängen. Manboy. Jag har visst fått den på hjärnan hahaha. Dotra som smittat mej. Hahaha. hahaha.
Vad tycker ni? Stan eller hemma för min del alltså????? :-)

Trevlig helg på er alla som vanligt.


Dag 84 Gös

Idag bjuder min man på dagens bild. (Fast det vet han inte om). Han var med en arbetskamrat igen som har nät i Glan och vitchade näten. Denna fina vägde väl ca 4 kg!!! Totalt hade de fått upp 36 KG Gös! Tydligen så säljer de den vidare sedan. Pelle fick med sig 2 fina firrar hem så jag har en vag känsla av vad det blir för mat i helgen :-)

100325


Dag 83 min lilla sötunge (en av de i alla fall)

Ursäkta att detta blev en skitbild men det såg så himla sött ut när han somnat på nalles ben. Mörkt i rummet och jag redigerade lite i mobilen innan då ser fotot så här illa ut men kunde INTE låta bli. :-)

Är det sött eller sött?????? :D

100324


Dag 82 Norrköpings Rehab

Ja! Tro det eller ej men idag eller i början av veckan tog jag mig i kragen och ringde och beställde tränings tid på "mitt" gym. Fick ju frikort på sjukhuset och Norrköpings Rehab är på något sätt kopplat till landstinget eller vad man säger så mitt frikort gäller där med :-D Då måste jag ju passa på. Frikortet går ut i augusti så det är ett par månader till jag får njuta av gratis sjukvård/träning. Smart idé den som kom på det med frikort :-)

100323

Hur jag mår nu? Joo lite sliten i kroppen och ryggen som är otränad men annars ok faktiskt. Promenaden till gymet gjorde nog sitt innan jag började :-)


Dag 81 Sandra och Linus

Linus han älskar sin syster. Vill gärna vara med henne hela tiden. Inte alltid man får det. Här busade de i soffan och jag passade på. Sekunden senare ramlade han från soffan och slog pannan i bordskanten. Då såg han inte så här glad ut längre. Fast ändå inte jämt han är ledsen heller. :-)

100322

Nu sover de små barnen sött i sina sängar, precis som deras mor och far ska göra snart.


Dag 79 LÖRDAG och 80 SÖNDAG

Då ska vi rätta till det här. Mitt extrabarn har faktiskt tagit den här första bilden från i lördags. Hon var ute med Linus och Sandra så jag fick lite egentid en stund då Pelle var borta och dömde innebandy så de gick ut och roade sig. Här ser ni först Linus och Sandra in action. :-)

Söndagen bjöd mitt gamla arbete på våfflor så det får bli söndagsbilden!

Bild på idag kommer senare :D

100320

100321

Nu ska jag ut i solen och hämta buset från dagmamman!


Fel på dagar

Bild 78 och 79 är fel. Jäklar så förvirrande med dagar det är haha 77 är från torsdagen och 78 från fredagen. 79 och 80 håller jag på att fixa åt er nu. Jag hoppas jag har rätt att idag är det dag 81 på det här året. Någon som är villig att hålla med mig????


Dag 78 och 79

Jag vet att ni inte fick någon bild igår men mobilkortsläsaren var försvunnen :-( En liten buse hade slängt undan det hahaha så går det när man inte lägger upp sakerna så han inte når. Hahaha Men här kommer 2 foton. Det första är på bus. KAN SJÄLV eller GÖR SJÄLV haha. Han vill såååå gärna men ibland blir det kajko.

100318

Andra foto: Fredagsmyyyyyys!!! (CityGross)

100319

Trevlig helg på er alla förresten.

Hur det går med vikten??? Jo då, ner 0.6 den här veckan. Har börjat med xenical igen och på tisdag nästa vecka ska jag till Norrköpings Rehab igen och börja träna ordentligt. Ner mer ska det.


Dag 76 Fisk

Pelle och hans arbetskamrat blev lediga på jobbet idag för det fanns så lite att göra. (strejken i Finland) De drog ut på Glan och fiskade och dessa små goda raringarna kom han hem med. Fast idag stod annat på matsedeln så dessa ska frysas in tills i morgon. OCH om det blir över ska kära farmor få några :-)

100317

Mumsigt!!


Dag 75 Lilla Tindra

Som är Sandras kusin på Sandras pappas sida var och hälsade på oss en liten stund idag. Rund och go och supersnäll tjeja. Förutom vid påklädning. När de skulle gå var hon jättetrött så hon tjöt lite. Men det hör ju till. Hon är ett halv år gammal nu. Kul att följa henne. Här får ni bild på mig idag dessutom. Hehe blunda om ni vill :-)

100316

Sandra var duktig och fotade när jag bad henne. Tack Helena för en trevlig förmiddag då Sandra var hemma för att hon hade svårt att andas.


Dag 74 Ute på språng

Har jag varit idag. Åkte buss till sjukan och där gick jag till lungmottagningen och tog lite blodprovet. 4 rör tog Berit (sköterskan) från mig. Bland annat Glukos. Men de andra minns jag inte vad de hette. Såååå krångliga namn ju. Resultat kommer nästa vecka. På måndagen den 22 ska jag träffa min härliga läkare igen. Karin Cederqvist! Hur bra doktor som helst. Massa rosor till henne!!!!
Dagens bild idag blir vår lägenhet sedd från stora vägen!

HÄR BOR VI!!!!

100315

Underbart med lite vårväder med idag igen! Fast måste det va sååååå förbannat halt??????


Dag 73 Nellie

Kusinen Nellie sov ju här i natt och i morse var vi på promenad i vår vädret. Nellie var i snön överallt och jag råkade visst fota i motljus men de bilderna är tjusiga ibland juh. Här ser ni Nellie på teppan :-)

100314


Dag 72

Syrran bjöd på kalas idag. Dels för att hon fyllt och sen så fyllde hennes man 45. Vi blev bjudna på kallskuret och potatissallad och VIN drack jag med. Hehehe.....
Här kommer då dagens bild, min SYSTER, kära yster =) En riktig linslus :-)

100313


Dag 71 Far och son

Så här glad blir Linus när han får pappas uppmärksamhet!

100312

Idag är inte de stora barnen hemma så för att jag och Linus ska få något roligt så bjöd jag mig till lilla farmor (bara 90 år) för det var så länge sen nu. Håller vädret i sig ska jag gå hem med Linus i vagnen så jag får lite motion också!

Ha en trevlig helg alla där ute i vida världen.


Dag 70 nappberoende

Efter badet så hittade lillbus inte sin kära kära napp, stackarn...:-(
Jag smorde honom och han låg och var såååå ledsen. Kunde inte låta bli att plåta en ledsen kille också. Han är inte så jätteofta ledsen men när nappen eller ammen kommer bort så blir han så här deppig....:-D

100311

Söt eller söt?!?!?!?!


Dagarna 68 och 69

Har inte haft någon vidare blogg lust. Varit trött på kvällningen och somnat i soffan innan 10 men fotat har jag givetvis gjort varje dag. Det gör jag varje dag och det är kul kul kul så här kommer en liten LO med 2 foton från i går och från idag. Det är SÅ härligt väder ute nu. Igår när jag skulle hämta Linus fick jag sällskap av vännen Ella och lilla Lady! Idag lekte Linus med sina bilar, det är poppis så då passade jag på att ta ett litet foto på han.

100309 och 100310

Nu ska jag fortsätta se Det okända. Spännande!!!


Dag 67 Vårkänslor

Fick jag idag. Skulle hämta buset hos dagmamman och det var barmark!!! Måste ju även det förevigas. SOLEN sken också. Underbart vårväder. Nu får snön gärna försvinna tack!

100308

Idag var jag på en föräldrargrupp som socialen har anordnat. Många trevliga människor och fika med frallor och bullar. Sedan fick vi se en filmsnutt om just föräldraskap. Filmen var typ:

En pojke satt och lekte och bad sin pappa komma dit. Han kom dit och fortsatte läsa sin tidning och tittade inte ens på vad pojken gjorde!!!

Felen skulle vi diskutera sedan, efter filmen. Vad gjorde pappan för fel? Jooo han skulle ju LEKA med sonen. Inte sitta bredvid och läsa tidningen. Han tittade inte ens på sin son när han frågade saker och ting utan bara läste sin tidning.

Vad tycker du om det????????


Dag 66 2010

Sent om siders så kommer jag på att dagens foto måste upp också. Lika bra att fixa det innan hoppa i säng dags. Idag har jag lyckats scrappa på vanligt vis!! Bildbevis kommer imorgon. Lättare att fota när det är ljust ute. 2 snyggingar har jag döpt detta foto till. Visst är vi snygga?!?!?!?!?!?

100307

Det har varit en seg och lång dag då bus ville upp och leka 6:00 och inte min sovmorgon. Nu är jag trött och ska hoppa i säng.

GODNATT!!!


E.F.I.T 6 Mars 2010

Och mobilen min påminde mig i natt när jag somnat på soffan så första bilden får bli en sedvanlig tv bild.



Sen sov jag gott till klockan 9.

9:07

Fint härligt väder vaknar jag till!!!

10:07

Tar ett härligt bad.

Sen blev jag så trött när Linus skulle sova lunch så jag somnade hahaha

13:30

Viker lite tvätt.

14:30

Påklädning. Dags att gå ut en stund i vårvädret.

Bonus1

Lördagsgodis måste man ju ha!!!

15:30

Ute i härliga vädret. Känns verkligen inte att det är 10 minus grader idag!

16:30

Försöker roa sonen lite men han vill bara vara med pappa i köket hela tiden.

17:30

Mer tvätt och rena kläder åt folket. Haha :-)

18:30


Skulle försöka mig på dammsugningen men det sluta med att jag fick ett litet anfall med astman så Pelle fick fortsätta dammsuga åt mej. Pust...

19:30


Han somnade sött och detta är min sista EFIT bild för idag. Vi ses igen nästa gång :-)



Ha en bra fortsättning på lördag kvällen. Själv ska jag fortsätta titta på World Trade Center på 4an!





Dag 64

Idag när Oscar kom hem från skolan och Pelle åkte och handlade så passade jag på att ta ut grabbarna. Oscar drog Linus i pulka och så fick han springa av sig lite. Det är otäckt halt ute men fick vårkänslor idag med. Solen sken och inte alls kallt ute.

100305

Sänder också en tanke till min pappas fru Gunilla som fyller år idag. Grattis G!


Dag 63

Idag gjorde Pelle supergod Köttfärssås som får bli dagens bild.

100304


Dag 62 2010

På väg hem idag såg jag skatan här sitta så snällt så jag frågade om jag fick plåta honom. Han sa inget så jag plåtade honom ändå :-)

100303

Strålande sol idag på morgonkvisten med. KALLT....Brrrrr.....


Dag 61 2010

Idag bjuder jag på en väderbild. Strålande sol idag. Den syns inte för ofta nu så den måste helt enkelt förevigas anser jag!

Kallt är det men solen skiner!!!!!

100302


Dag 60 2010 1 MARS

Ny månad, närmre vår hoppas jag.
Grattis till syster som fyller år borta i Thailand.
Grattis herr W här hemma i Sverige med :-)

Dagens foto, Linus och Sandra med en Netto reklam tidining. Det tycker Linus om

:-)

100301

Jag har även varit på sjukan och gjort lite olika undersökningar.
Ultraljud på hjärtat...
Spirometri (lungfunktion)
Hjärtat mitt är 12.8 CM långt och 8.3 CM brett!!!(Det såg normalt ut)




RSS 2.0