Blivande husägare???

Hej hopp!
Länge sen jag skrev här nu. Har inte haft varken lust lr ork
MEN
Vi har idag varit och kikat på hyres hus.
Säger bara: VILL HA!!
Håll tummen

Kram Cissi

Morgonstund

Har guld i mund lr vad uttrycket säger....Ja nu sitter jag här...barnen på skolan...mannen på jobbet...BARA JAG...Den här stunden är faktiskt ganska skönt...Inget bråk och tjafs mellan ungarna och man kan bara vara för sig själv en liten stund. Är nog min favorittid på dagen. Förutom när man ska sova efter en lång dag med. Det är också ganska skönt...Vänta....fylla på kaffe....*Leeer*   

Kaffe

Igår hade jag ju gruppmöte här hemma och det var 3vligt. 5 personer är vi i vår N grupp och det flöt på jättebra. Har ju hört mycket om olika skeden i en grupp och det ska bli intressant att höra.

Annars händer inte särskillt mycket. Jooo...När jag var ute nu såg jag de första höstträden. Var riktigt fina fast de hade inte färgat sig helt än. Bild finns på min index hemsida.

Ha en bra dag alla

Kram Cissi
Studiedag för barnen...

Hej hopp!
Japp. Då var det måndag igen. Sitter just nu och pular lite och lyssnar på min ljudbok, Stenhuggaren av Camilla Läckert. Tillhör en månadsbok på bokcirkeln jag är med på över internet. Länken till cirkeln hittar du på min boksida på hemsidan.
Är väldigt spännande kan jag tala om!!!

Igår så städade vi...Sen åt vi god mat. Potatismos, hemlagad och stekt falukorv. Mums så gott barnen och jag tycker det är med egenlagad potatismos istället för pulver mos!!

Såg även en asbra film, lång var den...2 delad...BRANDVÄGG som är en Wallander film. Recension finns snart på hemsidan.

Barna är ute och leker. Det var meningen att jag skulle till lungmedicin idag men barnvakten blev sjuk så jag ändrade tid.

Har även pratat en längre tid med Sandras läkare, Åke. Han är trevlig och vi får se vad som händer i framtiden med Sandra buset .

Nu ska jag lyssna vidare.

KRAM CISSI


Utmanande frågor igen

Har jag hittat här: http://www.webangel.se/

Vad är det första du gör när du stigit ur sängen på morgonen?
- Dricker kaffe.
Vilken känd person skulle du vilja äta middag med?
- Mikael Persbrandt.
Vilket var ditt första sommarjobb?
- En kiosk.
Märkligaste modetrenden du hakat på?
- Jag är som jag är.
Vilken är din största prestation?
- Hålla snyggt hemma.
Vem är din bästa vän?
- Min man.
Vem spelar huvudrollen i Hollywoodfilmen om ditt liv?
- Hon i Bridget Jones diary.
Vad ville du bli när du var liten?
- Kantor.
Vilken är den största passionen i ditt liv?
- Min man och min familj.
Vad är det absolut dummaste du gjort?
- Snattat cigg för mammas sambo när jag var yngre.
Vad ger dig gåshud?
- En underbar låt som sångaren sjunger klockrent.
När kände du dig stolt?
- När barnen håller sams en hel dag.
Vad gör dig irriterad?
- En massa saker.
Vilken är din hemliga last?
- Hemligt juu...
Vilket uttryck använder du allt för ofta?
- Preciiiiiiis, med betoning på i.
Vem i levande livet är din förebild?
- Min mamma.
Om du skulle tvingas välja en ny karriär, vilken skulle det vara?
- Har börjat min ändrade karriär som logistiker, fast studier än.
Vad skrämmer dig?

- Att förlora någon nära mig
Vad hittar man aldrig i ditt kylskåp?
- Isterband, blääää.
Vad tycker du är attraktivt?
- Utstrålning och snällhet.
När blev du illa behandlad senast?
- För ca 2 veckor sen.
Vad tror du folk tänker om dig när de träffar dig för första gången?
- En glad och uppåt tjej.
Vad gör du om ett halvår?
- Pluggar fortfarande
Ditt liv har hittills varit…?
- Väldigt upp och ner, men nu stabilt tycker jag själv.


Trist och tråkigt

Igår när jag hade mött Sandra och hennes kompis Malin och vi kom hem så hittade vi vår lilla dvärghamster Mulan låg död i hennes bur. Nog för att det "bara" var en dvärghamster men en kär familjemedlem som vi haft över 1 år. Hamstrar blir ju inte så gamla heller och vi visste direkt inte hur gammal hon var för de vi köpte henne av hade haft henne ett tag och de i sin tur hade fått henne av någon, så jag lovar att lilla Mulan var över 3 år. Det kändes så. Har läst att en dvärghamster blir högst 3 år gamla. Får hoppas att det var så med Mulan som vilar i hamsterhimlen nu. VILA I FRID Mulan vännen.

Vila i frid Mulan

Sitter och pluggar nu så det ska jag fortsätta med.
Annars är allt som vanligt här

Kram Cissi

Måndag ända tills ikväll juuu =)

O här sitter jag. Barnen håller på att kvälla sig, medicinering, kvällsmat och tandborstning. Pelle jobbar kväll denna vecka med och jag är här hemma och pluggar och pluggar. Imorgon kommer min pluggvän hit och hon är duktig på matte så hon får hjälpa mig fatta det jag inte fattar...HEHEHE...

Annars idag hade min andra Malin ledigt så hon kom hit med sin härliga son och fikade lite. Kul att träffa henne för sen hon började jobba så träffar man henne inte så ofta tyvärr. Men det är roligt när man träffar henne för vi har så roligt ihop hon och jag.

Idag åt vi god mat. Regnbåge och ris. Barnen gillar det skarpt.

Men varför ska syskon bråka så daaaan?? Varför kan de inte hålla sams? Nog för att Sandra har huvudvärk men det innebär väl inte att hon ska spola ner sina tabletter i toan heller!! Blir så arg, ledsen och besviken på henne när hon gör så. Vet hon inte och hur många gånger har vi inte sagt att hon ska ta sina tabletter för att de behöver hon för att må bra??? Snacka om att jag blir arg, ledsen och besviken.

Vi lovar henne saker för att hon fyller tonåring i år. Ska man inte behöva sköta sig då? Hon är ju i alla fall 12 år. Men jag antar att hon är tonårstrotsig men inget roligt är det.
Vad hade ni gjort som mamma, pappa om ert barn fuskat?? Hade ni gett henne en tv då i alla fall som vi lovat att man får när man är 13?? Eller hade ni dragit in den???

Kram Cissi

Allt är lugnt

Hej hopp!
Fasen vad helgerna rusar iväg. Innan man vet ordet av är det ju söndagskväll/eftermiddag och ingen vila och ingen ro längre. Pelle sitter och ska vila lite, barnen är ute och leker någonstans och jag sitter här och pular med min hemsida igen. I fredags åkte Oscar iväg till sin farmor och var där hela helgen tills idag. Igår ville Pelles pappa att de skulle fiska kräftor och det gjorde de. Sandra följde med och jag blev kvar här hemma och skulle ha pluggat var meningen men fick främmande istället i min ensamhet. Tjejkväll blev det med Malin och Anna. Vi drack te och pratade. Malin åkte hem skapligt men Anna var kvar till 01. Hur trevligt som helst. Jag brände ut lite cdböcker till Annas mamma och så fikade vi lite till och jag var även duktig och bakade 2 limpor bröd till Oscar så han har. Sen kollade vi igenom vår filmsamling så Anna lånade med sig lite filmer hem. Gör ju inget att låna ut eftersom det var filmer som vi redan sett. De ser man ju sällan igen. Om man inte har någon favorit som man kan se 1000 gånger. Så har jag med COCKTAIL. Bara älskar den filmen. Älskar även svenska filmer så det kommer du få se en del av på min filmsida. Nu sänder ju tv4 Bäck filmerna igen och jag sitter fastklistrad. ASBRA och min svenska skådespelarfavvis är MIKAEL PERSBRANDT!! Han är ju så iskall helt enkelt. Förutom i filmen DAG OCH NATT. Den var sååå dålig så det var inte klokt. Fler som tycker lika dant?
Ikväll ska vi mumsa på kräftor och brieost som Pelle hittade på Lidl för 12 kronor. Inte dyrt alls juh. Barna ska i säng skapligt för det är ju upp och hoppa imorgon.
Nu ska jag pula vidare med min hemsida som jag INTE är riktigt nöjd med än.

KRAM CISSI

RSS 2.0