Dagens bild 110131

mms_img26278 (MMS)

En liten sjukling.


"Om jag kunde drömma"

Är boktiteln på den första boken i serien Twilight som handlar om Bella och hennes Edward. Vampyrer och varulvar och KÄRLEK. Jag blir nästan kär i boken när jag läser och kan inte sluta läsa förräns boken är nästan klar. Har streckäst den här boken, dock tog det ca en vecka att läsa ut, men det har mest med tidsbrist att göra och inget annat.

Helt underbar bok. Har del 2 hemma också som jag tänkte läsa snart men vet inte om jag ska läsa något annat emellan för att dryga ut den härliga Twilight serien! Vill inte att den ska sluta!!!



"Jag hade aldrig funderat särskilt mycket över hur jag skulle dö - även om jag haft anledning att göra det de senaste månaderna - men även om jag hade gjort det, skulle jag aldrig ha föreställt mig att det skulle bli så här.

Jag höll andan och stirrade tvärs över det långa rummet, rakt in i jägarens mörka ögon, och han mötte vänligt min blick.
Nog var det ett fint sätt att dö; i stället för någon annan, någon jag älskade. Till och med nobelt. Det borde vara värt något.
Jag visste att om jag aldrig hade åkt till Forks, skulle jag inte ha sett döden i vitögat nu. Men hur rädd jag än var kunde jag inte förmå mig att ångra mitt beslut.
När livet erbjuder en dröm som överträffar alla förväntningar kan man inte sörja när den tar slut.
Jägaren log vänligt medan han släntrade fram för att döda mig."

5 gripar helt klart!!!







Dagens bild 110130

mms_img26277 (MMS)

Dagens bild 110130


EFIT 29 Januari 2011

Idag har jag INTE glömt EFIT! Blir en helt vanlig lördag. Men roligt att va med ändå.

Var och såg på bio igår kväll och så blev det ett par öl efter. Här är i bilen hem till byn igen efter en mycket trevlig utekväll med trevligt sällskap.

00:40


Tack Gutte för skjutsen.

zzz

9:10

Vaknade pigg och utvilad!

10:10

Snyft kaffet slut. PÅTÅR!

11:10

Är lite avis på vår helggäst som har lånat denna skapelse från sin skola för att fota. NIKON D50, VILL HA!

12:10

Facebookar lite.

13:10

Lite mellanmål innan utång i finvädret.

14:10

Fast jag går inte ut. Jag lägger mig och läser i stället.

15:10

Pelle gubben hemkommen från innebandyn.

16:10

Bus i soffan.

17:10

Tacos blir det till middag idag!

BONUS

Pelle gillar att laga mat. Varsågod, jag ska INTE hindra honom :-)

18:10

Får besök imorgon så då måste man passa på att städa lite.

19:10

Pelle kör golvena. Idag har jag extremt ont i min lilla sneda rygg. Själv ska jag vika tvätt men det har ni redan sett så många gånger så då får snabeldraken va med idag istället.

20:10

Linus äter kvällsmat. Sover som en stock nu och jag tänker dra mig tillbaka med min kära bok och lite lördagsmys.

Ha en trevlig kväll där ute så ses vi vid nästa EFIT!





Dagens bild 110127

Får idag bli på min kära man, vi gjorde i ordnings hans CV i fall det behövs någon gång i framtiden. Så här snygg är han idag.




Ny blogg layout!

Jag känner mig HIMLA nöjd med denna layout. Vad tycker ni andra? Jag fick äran att använda ett härligt kit från en av mina designers som jag är CT för. Kitet är dock inte till försäljning än men hoppas hon tycker det är okej att jag postar så här. Ska genast fråga henne.


Dagens bild 110126

mms_img30659 (MMS)

Jag låter bilden tala för sig själv. Årets första semla. Den var hur god som helst!


Dagens. 110125

mms_img30656 (MMS)

Lilla hjälpredan vill gärna hjälpa till att röra i pyttipannan! Duktig kille!


Dagens bild 110124

mms_img29340 (MMS)

Linus ÄLSKAR hans bildar. Speciellt att radda de på en fin, rak linje. Gud nåde den som rör till bilarna. Då får man städa i ordning bilarna igen.


Dagens bild

mms_img24093 (MMS)

Smoothie dags. Linus älskar sådant här. Med mixern gjorde vi smoothies med frysta frukter! MUMMA!


Magsjuka & lite annat

Är inget roligt att vara. Jag har varit sjuk en hel vecka nu. Men idag är första dagen på länge som jag känner mig skaplig i magen. Hur skönt som helst. Pelle köpte verum hälso fil och all brann flingor till mig och det gjorde susen.

Det där med ett foto om dagen är lite halvtasikgt med. Ska lägga in mobilnumret till bloggen igen så kommer det gå finemang. Håll till godo så länge.

I år har jag hittills hunnit med att läsa 2 bra böcker.



Jag har aldrig förut läst något med GW och har varit lite skeptisk, varför vet jag inte men denna bok var ju BRA ju. Spännande, lite humor och oväntat slut....allt som en deckare ska ha...Den får 4 av 5 gripar av mig :)



Den här var RIKTIGT bra. Hästbok i all sin ära som jag inte ens gillar att läsa, läste jag ut snabbt...1 vecka tog det...Sååååå kärlek, spänning, tragik och lite om Australien. En perfa bok för mys pys och sådant!!
Helt klart en 5 gripar för att den var så go och lätt läst och bra på alla sätt....*ler*...Im in loooove som man säger....



Lite scrapp kommer här. Har blivit CT igen för lite olika folks här och där....Hur kul som helst...Denna första är från BlueHeartScraps kit ForeverLove. Helt underbart kärlekskit. Vill ni ha länkar så kommentera så mailar jag länkar.....



Detta scrappkit kommer från Lorene Hill och Dana Conditt 2 stora namn har jag fått för mig, de har gjort ett collab (samlings) kit som heter ALL SPRUNG OUT! Hur läckert som helst!!!!!



Denna är från samma kit som ovan och en utmaning till MBH (MissesBeeHaven) där jag är CT också...här är de 2 första layouterna från designern Meetje Designs som jag fick äran att börja min CT karriär med där på MBH (MissesBeeHaven alltså)





Japp, det var en liten uppdatering här ifrån...Alla utom Sandra blev magdåliga...sämst Ocke som kräktes en gång stackarn...men 1 dag hemma med alla grabbar sen var de bra...bara mitt elände som gjorde att jag blev däckad...urk urk....roligare kan man ha det....

Den här veckan har jag gratis träning på MEDLEY, arena grosvad!!!!! Måste passa på att utnyttja det!!!

I´ll be back!!

Ha en skön söndag allihopa!!!




Dagens bild 110111

Idag fyller minstingen 3 år! Lill buset :) Blir stor kille. Jisses vad tiden rusar iväg. Bilder kommer.
Var och hämtade honom på dagis idag och riktigt med vårkänslor fick jag idag. Barmark på vissa ställen!! Lovley! Här är en vacker motsols bild!




Dagens bild 110110

Blir mycket soffbilder nu men han busar så kul i soffan. Haha, nu har han kommit på att han kan stå på soffkanten. Busfarlig är han. Fast när Pelle INTE sitter där vågar han INTE stå där. Lilla fegis gosing.




Dagens bild 110109

Nu på dagarna när Linus vill mysa, ja då kommer han med böcker. Riktigt mysigt blir det då. Han är ju annars ett barn som INTE är stilla en sekund. Skönt med liten vilopaus då, även småkillar behöver liten vilostund ibland juh. :-)






Dagens bild 110108

Missade den 6e men de bilderna kommer på en digiscrap senare. Igår fick ni juh MASSOR med bilder. Är det efit dag tänker jag inte ta dagens bild OCKSÅ. Det blir MÅNGA bilder att hanskas med då juh :)
Idag är det en seg lördag. Grabbarna som varit uppe sedan 6 imorse tog sig en tupplur. Det får bli dagens bild för idag. Kan juh inte låta bli att plåta något sådant här sött....*ler*



Nu blir det mat sedan städ för vi får trevligt främmande imorgon. DET ser vi fram emot! :-D


Ett foto i timmen! EFIT!

Första efit för i år. Kul kul! Jag ska försöka va med men men. Vi får väl se hur det går med den saken. Ska inte lova för mycket.

Ca 5 i morse

Vaknar i soffan, grrrr, det är väldigt skönt att somna i soffan på kvällen MEN man behöver juh inte sova där hela natten....

Ca 9

Linus har bajsat. Dags för lite byte av blöja...

10

Det kliar på mig, så jag smörjer mig lite. Klådan släppte! Tack syster för tipset!

11

Snart är viktvätten puts väck! Skönt att få stoppa in allt i skåpen i stället för att belasta bordet.

12

Datanördar lite.

13

Tv nördar lite.

14

Förbereder lite lunch för ungarna.

15

Lunchen färdig.

16

Dricker gott kaffe som Sandra gjort åt mig.

17

2 av mina 3 barn som vill va med, eller lite i alla fall. Linus gillar INTE kameran, därav den något suddiga bilden.

18

Pelle har varit och fiskat hela dagen idag, pimpel i sjön Glan. Dessa ska vi mumsa på nu till kvällen. GÖS finns det något godare än detta om man nu gillar fisk förståss???

19

Linus kom med en bok och ville bli läst för....Det slutade med att han slocknade så här...*ler* lille knodd sover gott för idag!

Bonus

Pelle med hans favorit hobby!

20

Fisken och moset klart. Dags att njuta av det goda!!!

Bonus igen

Nu mumsar vi, så gott det var!

Ser nu på Lets Dance och sen slöa och sova.
Vi ses vid nästa EFIT.

Kram på er alla där ute!








Dagens bild 110105

Idag blev det en låååååång dag. Jag vaknade 5:20 när Pelle skulle gå till jobbet. Linus sov i vår säng och GISSA vem som vaknade då....GRRR....Han fick 2 flaskor välling, låg och sjöng MIDNATT råder hahaha halv 6 på morgonen...Så Oscar vakna som ligger mitt emot oss....Linus upp och hoppa....Dagis dags var det idag med sååååå när barnen de stora hade hämtat honom från dagis så somnade han så här:



Nu har han sovit skitlänge så vi får väl se hur sent han somnar ikväll. Retligt värre men imorgon är det juh helg så då får han sova liiiiite längre ändå. Fast inte hur länge som helst. Han är ju en morgonmänniska det lilla buset!!! URK det är INTE hans mamma.
Jag är SEG som sirap idag. Sov en stund på fm men seg fortfarande. Men imorgon är det helg. Vi ska till pappsen och farmor kommer dit med. HUR TREVLIGT som helst. Jag saknar henne....




Dagens bild 110104

Idag lämnade jag Linus på dagis för första gången sen innan jul. Så idag har jag bara haft en slö dag och läst bok. Första boken i år för min del heter Den döende Detektiven av Leif GW Persson. Hur spännande som helst. Kan INTE sluta läsa den!!!

Klickar du på bilden kommer du till en bokrecension om boken.

110104

Vad läser du??




Dagens bild 110103

Mycket dagens bilder nu men lovar det kommer andra inlägg här i bloggen så småningom.
Idag är det bara Sandra och jag och Linus hemma än. Pelle är och jobbar sig lite och Oscar kommer snart hem från att ha varit borta i över 1 vecka. Han tog sig lite semester! :-)

Sandra älskar att kika i kataloger. Linus älskar det Sandra gör :-)

110103

Jag låter bilden tala för sig själv.


Dagens bild 110102

Liten bild på Linus favoritleksaker. Han ÄLSKAR sina bilar. Går inte en dag utan att han leker med de. Här har han radat upp de på det stökiga bordet och så räknar han: te tå te tå fast han kan räkna på vanligt sätt hihihi :-)

110102

Vad leker ditt barn mest med???


Dagens bild 110101

Tänkte köra igen då med projekt 365. Blev sugen eftersom jag ändå fotar typ varje dag.
Denna bild är på Sandra och Linus. Han har skadat lilla foten när han fastnade med den och har bekymmer om foten och storasyster "tycker synd om".

Dagens bild 110101

De båda stora barnen är nu iväg på var sitt håll. Ganska skönt med bara buset hemma faktiskt. Men saknar ju de ändå ju.


RSS 2.0