Vårt hem!

Varning för ett ganska långt inlägg. Men kan va kul att se hur man har det hemma när det är städat och fint. Tänker ta fram det här inlägget för mig själv då och då för jag är ganska slö när det gäller att städa. Kan va lite peppning för mig själv....Vi bor nu i en femma, ganska stora ytor och många golv...Men trivs det gör vi...Fina tapeter och ett rum åt oss allihopa.

Börjar inifrån och går mot hall och kök och tvätt toan som ligger precis när man kommer innanför ytterdörren...

Här är Pelles och mitt sovrum, valde det för tapeternas skull...GRÖNT som är i alla fall min favorit färg...Vid sidan av sängen står Linus spjälsäng och en fin byrå, som är ärvegods från min farmors mamma och pappa...Sen kommer ett hallspatt som jag kallar det för, korridor kanske är bättre? Det finns en klädkammare och en liten toalett på vägen till Linus lekrum som inte är med på bild...Sen har vi Linus lekrum. Han sover inte där än. Det finns en säng och vi har provat men när han sover där om natten så är det lite tråkigt för han ramlar ur sängen. Har inget skydd....Från hallspattet går en dörr ut mot vardagsrummet sedan. Där kan man se ända tills ytterdörren som ni ser på följande foto....Här har vi själva vardagsrummet sen med balkong och stora härliga fönster.I vardagsrummet finns en dörr till...den leder till Sandras fina rum...Här kommer bilder på Sandras rum som oftast alltid är städat om inte bus är där inne och vänder till =)

Sen har vi hallen, där finns kök, toa, garderober och Oscar rum. Även en klädkammare här med. Först kök, sen Oscars rum och sist bilder på tvätttoan!!!

Så där ja. Då vet ni hur det ser ut.

Hur ser det ut i era hem??? Utmanar er alla som bloggar att fota och visa upp =)

Vad tycker ni förresten?????


2 nya layouter

Hej allihopa. Länge sen sist men haft fullt upp och inte varit så blogg sugen heller. Här kommer dock 2 nya layouter för en tjej som heter Megan Blethe. Hon är designer på BouquetOfPixels och jag har förmånen att vara CT för henne. Här är först en layout på Oscar, min stora son och en fick jag lite idé torka så det blev ett avslappnande ljus som fick va föremål på nästa layout.

Annars är allt under kontroll.Svensk Scrapbooking CC

Sista dagen för CyberCroppen på SvenskScrapbooking är IDAG. Jag känner mej duktig för jag har hunnit med hela 7 bidrag av 10. Jag står för digiutmaningen så den räknar jag inte med att göra. Men 7 av 10 är bra tycker jag!!!!!!!

Här kommer mina bidrag så får ni se de om ni vill, annars blundar ni hahahaLängtar redan till nästa crop!!!

Ha en trevlig söndag!


Sandras kusin Tindra

Föddes den 5e september och idag träffades de för första gången. Mamma Helena som är faster till Sandra tog hit Sandras farmor och lilla Tindra på en kopp kaffe. Jättekul. Sandras pappa kom idag också så idag har vi haft riktig släktträff....Här är lite bilder.....


Sandra håller liten Tindra....


Tomas (Sandras pappa) Helena är Sandras faster och lilla Tindra och så stora Sandra


Jag får gosa bäbis...

Motivet har BlogCandy!!!

Och jag vill absolut va med då jag ska starta scrappa på "riktigt" med papper igen!!!!
EFIT 9 oktober

Och inte ens den här gången har jag glömt. Hur kul som helst. Har skrivit in i kalendern i mobilen på påminnelse. Fösta bilden jag har togs inatt då Lillbus vaknade med att ha tappat nappen.

Mer bilder kommer under dagens gång.Sen sov vi ett par timmar till....
Jag vill inte upp....


Blöjbyte dax


Passar på att ladda upp de första bilderna när bus leker snällt...


Bus leker med fjärrkontrollen, tvn INTE på....*s*


Bus är lite trötter så han ska sova lite middag...


Våra bästa år, men jag är trött jag med så jag går och lägger mej hos Linus, man måste ju passa på....


Linus har vaknat och vill ha en ren blöja...


Här vill han ha vatten i köket, svårt att plåta en kille med spring som aldrig är stilla...


Försöker va lite nyttig och diska lite som inte fick plats i diskmaskinen.


Passar på att digiscrappa lite då både Pelle och Sandra roar bus som jag har försökt roa hela dagen...


Linus kompis Gustav kom....


Grabbarna ritar. Linus tyckte det var mest roligt att plocka i och ur kritorna i från asken. Gustav ritade streck.


Kalops och potatis och brunsås blev det till middag idag!!!Fortsättning följer.....

Scrappat!

Ja men hallåååå det gör jag ju via datorn....Haha...Idag har jag provat scrappa på pappers vis. Det var kul, avslappnande och kändes befriande på någe sätt. Lite lim på fingrarna...hehe...Men det var det värt. Här kommer sidan jag gjorde...Ris och ros tack


Söndag och kanelbulledagen!

Och det har varit en ganska lugn dag. Hade plock och röj dag igår så idag tyckte jag att jag fick vila. Söndat = vilodag juh. Och idag en extra goooood söndag.

KANELBULLE DAGEN!!!

Googlade om just kanelbulle dagen och fann denna text:

"Kanelbullens dag firas årligen den 4 oktober. Dagen instiftades av Hembakningsrådet 1999, då vi firade vårt fyrtioårsjubileum. Klicka på namnet och läs mera om Hembakningsrådet och få massor av bra recept på både kanelbullar och annat hembakat."

Här kommer en glutenfri kanelbulle som Oscar fick när vi var hos mormor och fikade nu ikväll.

Födelsedags CC på Svensk Scrapbooking!!!


Ja va kuuuuul!!! Jag ska givetvis vara med och göra så många tävlingar som möjligt!!! Kom och va med du med vetja!


Skissutmaning på SvenskScrapbooking

Blev så sugen när jag såg den härliga skissen på SvenskScrapbooking som har skissutmaning varje månad. Här kommer en tolkning från mej en digi så klart. Fast ni ska veta att det kliar i mina pysselfingrar....Är jättesugen på vanligt scrap. Fråga mej inte varför!!!

Här är layouten....
RSS 2.0