Livstecken!

Hej hå!
Tiden bara rinner iväg och jag har haft datorproblem. Inget roligt alls men nu åter igen. Bjuder på ett foto på Linus på busfrabriken i Norrköping. Han hade skitkul och somnade sen på vägen ut till bilen, FNISS.Hoppas ni alla har det bra i sommaren.
Pelle fyller 38 år i morgon!

Kram Cissi

Åker igen!

Ja det var ett himla farande på oss. Idag åker vi till min pappa i Katrineholm, men vi är hemma igen i morgon kväll.
Bjuder på en pappa, Linus bild så länge. Han växer så det knakar den lille rackarungen här hemma och kryper gör han med så nu är det jaga som gäller.

På återseende!!Kram Cissi

Hemma igen!

Vi har haft det underbart!! Bildkavalkad kommer när mer tid finnes!!Kram Cissi

Semester dax!

Imorgon åker vi till vårat smultronställe på östkusten här i Östergötland. Vi är borta ca 1 vecka och bor i mammas lilla sommarstuga om vädret tillåter.  

Ösregnar det går det knappt att vara där så då kommer vi hem.  

Ha det bäst så länge medans jag är borta.  


AJ!!

Stackars lilla killen. Först idag fick jag se hur han tar sig fram. Han drar sig med hjälp av armarna istället för att krypa. Men huvesaken är ju att han lär sig att ta sig fram!! Då blir man stolt.

Min kompis Mimmi har en son som är 1 år som heter Gustav. Ni har säkert sett scrappar med honom här på bloggen. Han är sååå go den lille busige killen. Linus och Gurra hade vi på Linus filt i dag när de var här. Gurra hitta en skallra av trä som han tyckte va kul. Men lite för kul för när han kastade skallran rätt ut så låg Linus där. Och fick skallran under höger öga lilla killen. JÖSSES vad han skrek! Säkert mest av rädsla men ont gjorde det nog med!

Har scrappat en digitalare om händelsen.Annars mår vi bra.
På söndag far vi iväg på vår årliga semester till Spinkenäs!
Läääääääääääääääääääääääääängtar!!!

Kram Cissi

Jag och min älskling

Firar 5 år som gifta i dag. Det heter träbröllop. Här kommer en digitalskapelse dagen till ära.Dagen firar vi med goda vänner, som ska skilja sig. Kan det bli roligare????

Grillning och almondy ätning. Inte helt fel. Lite vin till kvällen kanske...*ler*

Kram Cissi

RSS 2.0