Linus leker gärna på golvet

Och kryper, ålar, reser sig upp, sitter, biter, skrattar, utforskar, busar....
Ja jösses vad tiden går undan. Han är snart 9 månader och busar och utforskar hela dagarna i ända. Speciellt roligt är det att kika på saker som man egentligen inte får kika på, sladdar, pappas playstationspel under tvn, mammas kamera som sitter i laddning, JA den listan kan bli lång. Här kommer i alla fall lite bilder på Linus in action....*Ler*


Hur vi andra mår??? Jodå, helt ok, snorig och hostig är jag men det hör juh till hösten...Oscar är hos sin pappa tills idag men Sandra har där emot varit hemma förutom fre- lör då sov hon hos Sussie.

Kram Cissi

Layouter

Hej allihopa!
Ja jag skapar faktiskt lite layouter. Här kommer 2 för Lilykay som är franska. MEN där tänker jag inte va kvar, kan juh inte språket och sen när man blivit designer för 1 företag (engelskt) till så måste man nog tagga ner ct tror jag, MEN här är i alla fall layouterna ena på Linus andra på min vän Sussie


Om man kikar noga på denna så ser man hans ena tand :-)Kram Cissi

Stämpelutförsäljning!

NR 7, 11, 13 och 17 ÄR SÅLDA!!!!!

Bilderna som är borta nu är SÅLDA!Hej och godkväll allihopa!
Som ni redan vet så håller jag på att sälja alla mina scrappsaker!
Det är dags för stämplarna nu. Alla på bild är monterade med ez.

1.

20 KR

2.

20 KR

3.

30 KR

4.

10 KR

5.

10 KR

6.

10 KR

8.

10 KR

9.

10 KR

10.

10 KR

12.

10 KR

14.

10 KR


17.

20 KR


19.

40 KR

20.

40 KR

21.

40 KR

23.

10 KR

24.

10 KR

25.

10 KR det står till min vän

Vill du köpa alla stämplar på en gång så går det jättebra, då vill jag ha av dig 350 kr så får du några stämplar på köpet men det går även bra att köpa lösa. Du som köper betalar även frakten!!!

Tveka inte och fråga om du undrar över något. Jag finns på mail adress: frugrip@gmail.com och svarar så fort jag bara kan!!!

Ha en bra kväll!
Kram Cisi

En lo

På eget kit som är en freebie som kommer snart upp på scrapyard.se kommer här:Här är en förhandstitt på KITTET:Kram Cissi

7 sept 1974 KL 16:05

Så kom lilla jag till världen! Från mina kära nätvänner har jag fått en del gratulationskort som jag tänkte visa er. Här kommer de:

Kram Cissi

Utslag igen SUCK

Idag har Linus fått andra konstiga utslag. Vet inte vad det är men jag misstänker vattkoppor. Nån som känner igen utslagen???

De började på ögat och sen har vi sett i hårbotten och senast kom de på halsen som ni ser på bilden. Men han är feberfri fast snorig.
Kram Cissi

Jag fyller....

År på söndag. Har önskat mig en mormorsstång och panelgardiner av mamma och idag var vi till en gardinaffär i Norrköping som heter Strömma. Efter en kvart hade jag valt! Det var snabbt men jag såg genast att jag skulle gilla gardinerna jag såg!
Här är foton från uppsättning av stång samt gardinerna:Jag är himla nöjd. Vad tycker ni som läser?
Kram Cissi

RSS 2.0