Vi lever...

...Och mår bra. Har så jäkla mycket att göra bara. Har flyttat nästan färdigt. Bara flyttstäd kvar. Finns det något tråkigare????
Här är en bild på bus.
EFIT 090911 - - - - - Ett Foto I Timmen

Och jag har inte glömt. Mitt i flytt kaoset tar jag fram mobilen och plåtar med 1 gång i timmen. Kul kul. Den här dan har varit hur hektisk som helst. MEN jag kom ihåg och tog ETT FOTO I TIMMEN ändå!!! Hur kul som helst. Nu kommer bilderna, ca tider är det men men....en gång i timmen är de i alla fall tagna!!!


7:30 Vaknar och ser om jag har nån feber. FEBERFRI!!!


8:30 Kaffeeeeeeee intas!!


9:30 Tar lite medicin.


10:30 Har vikt in lite grejor i linnesskåpet.


11:30 Lite brunch intages.


12:30 Kollar kaoset i gamla lägenheten. Här är vårt sovrum. Jisses!!!


13:30 Oscar har precis slutat och visar läxorna eftersom han glömde kontakt boken hemma, så fick han det        skrivet på papper i stället. SUCK!


14:30 En liten sitt paus i soffan.


15:30 Har diskat lite.


16:30 Plockar in saker i nya köket.


17:30 Linus smäller med skåps luckorna. Låter skitkul tycker han.


18:30 Carro, Gutte tar en liten paus i flytthjälpen.


19:30 Hittar en fin flaska som jag tänkte göra välling i åt Linus. MEN det slutade med att nappen till flaskan ramlade av när han skulle äta så han fick all välling över sig stackarn. Gjorde ny välling men han åt bara lite av den och sen somnade bums, här kommer en liten bonus bild på lilla sovande grodan.
Det var min händelse rika EFIT dag. Jag är helt slut nu så nu får ni inga fler bilder från mig i alla fall. Ser fram emot nästa EFIT! Hoppas att jag kommer ihåg den med :-)


I flyttar tagen

Här hemma råder kaos just nu. Vi håller på att flytta och rensa och röja. Usch vad det är jobbigt. Vi ska flytta till en femma i porten bredvid. Skönt att slippa ha leksakerna utspritt i hela vardagsrummet faktiskt. Linus ska få eget rum. Hyran blir dyrare men vi får bostadsbidrag då istället.
Har ont i halsen. Svider som sjutton. Hoppas jag inte blir mer sjuk. Det har jag verkligen inte tid med. Här kommer en liten bild. Mer uppdatering kommer sen.

Hm. Går inte att lägga in bilder nu så jag återkommer!

Kram Cissi

7/9 Klockan 16:05

Blir jag 35 år!! Känns jobbigt gammalt men ändå kul att fylla år. Händer inte mycket för vi står in för en flytt men mamma min ringde och sa att jag skulle stå på parkeringen 18:00. Så vi får väl se vad lilla mamsen har hittat på för någe bus. Som vanligt när man fyller år så har jag fått en massa härligt fina födelsedags bilder från mina vänner på LearningByDoing. En underbar grafiklista med härliga tjejer!!!

STORT TACK ALLIHOPA FÖR DESSA VACKRA BILDER:

Fina grejor va?


Okej, en till digiLO

Bara för att det är så JÄKLA kul....Är en challenge till godigitalscrapbooking

Man får ett kit som man ska jobba med. Denna fick jag med hur mycket grejor, elements och en hel del papper.

Såååå nöjd med denna:Kommentarer????


Dagens layout

Blev till från en utmaning från SweScrapbook som nylanserar en ny härlig blogg med massa spännande utmaningar och annat kul inom scrapbookingen.
Denna utmaning handlade om vad hösten betyder för mig, dig och min höst vet jag kommer bli en del förändringar. OM inte annat för viktminskningen och min hälsas skull. Men det är för MIG en stor förändring eftersom jag sedan 20 års åldern har varit överviktig!!!
Har redan gått ner 8 kg i sakta mak sen februari 09 såååååå....På väg åt rätt håll är man ju.

OCH är du sugen på scraputmaningar??? Gå in här:

SweScrapBook

Här kommer då min tolkning, kitet är ett freebie till en utmaning på FaithSisters och en svensk tjej har gjort det här Mustard kitet!!!!
RSS 2.0