Linus favorit tjej

mms_img69907 (MMS)

Linus favorit tjej


Strindbergs stjärna

Har jag läst färdigt nu. Den va spännande och bra men liknar LITE Da Vinci koden. Men bra. 3 av 5 gripar får den av mig.Ett lik som visar sig vara hundra år gammalt hittas i en gruvgång i Dalarna. Liket håller ett kors i ett krampaktigt grepp i sin hand.

Så långt kan Jan Wallentins Strindbergs stjärna påminna om vilken svensk korv med bröd-deckare som helst. Men när det visar sig att korset är en del av en nyckel, där den andra delen utgörs av en stjärna, och att denna nyckel öppnar nedgången till underjorden, där en närmast metafysisk kunskap ligger förborgad - ja, då förstår man att detta är en äventyrsroman av ett mer ovanligt slag.

 

Nu blir det 3e delen av Twilight som heter: Ljudet av ditt hjärta. 530 sidor men det läser jag nog snabbt som ögat. Hehe


Dagens bild 110225

mms_img36844 (MMS)

Lyxbulle. Lite fredags mys måste man unna sig ibland.


Dagens bild 110224

Irriterande dag idag, måste jag få skriva av mig lite om. Vi skulle hämta ut pengar på NORDEA i Finspång och de brukar öppna 10. Vi åkte dit och fick se en lapp på dörren. STÄNGT till klockan 12 pga vattenläcka. SUCK, vi hade verkligen inte tid att vänta för Pelle skulle jobba senare och vi skulle handla med. SÅ vi körde in till Norrköping istället. Första NORDEA på Drottninggatan hade STÄNGT haha snurra runt gate upp och gate ner till nästa NORDEA. Där kunde vi i alla fall hämta ut pengar. PUH!

Irriterande värre....hehehe....Taget på en fin väg straxt innan Norrköping. Såååå on the road får bli dagens bild idag!!!


Dagens bild 110223

mms_img48884 (MMS)

Idag gillar jag all mat.


Dagens bild 110222

mms_img15130 (MMS)

En trött tjej.


Scrappat lite

För missesbeehaven. Ett härligt kit som en av deras designer gjort. Feeling Good heter kitet och designern heter Digital Retouching.Härliga färger eller hur???

Kanske dock hade jag personligen önskat lite mer elements att välja mellan men det funkar ändå!Klart man måste scrappa om vår nya, fina, svarta kaffebryggare från OBH NORDICA med...*ler*Här har ni Linus 7 månader och Linus 3 år. Skillnad va? Men tror man ser samma leende!!

Dagens bild 110221

mms_img36175 (MMS)

En trött liten kille.


Hyra film

Gjorde vi faktiskt i helgen. Det händer VÄLDIGT sällan vill jag lova. Men det är mysigt och alla barnen utom Linus var med och såg filmerna. Linus sov, det var inga Linus filmer :)Rolig, känslosam och svensk. Man förstår lite hur en med Ashberger tänker. Kanon film och inte svår att se heller.
Handlar om Simon som har Ashbergers. Han har rutiner och ruggas de blir det KAOS.
5 gripar.Ruggig, spännande, lite äcklig på vissa ställen.
Handlar om 3 människor som fastnar i en lift. Värsta mardrömmen när man åkte skidor förr i fjällen. Vargar, snö, kyla....
5 gripar här med. Av 5 givetvis.

Se värda filmer båda 2.
Ett foto i timmen!

Idag är det EFIT, höll nästan på att glömma men mobilen påminde mig en gång extra nu på morgonen så nu kör jag så det ryker!

00.00

Ligger och läser lite innan jag ska sova. Somnar bäst då.

10:00

Sitter vid datorn och tar emot lite förfrågningar på Facebook.

11:00


Idag ska jag röja ur bokhyllan och sätta in alla mina böcker! Men först väntar en fikastund med lilla mamsen.

12:00

Mormor, mamma har kommit och vi fikar för fullt.

13:00

Dags för Sandra buset att ta sin medicin.

14:00

Sagostund på golvet.

15:00

Dags för lite middag. Pomme och hemma gjorda hamburgare.

16:00

Oscar slappar i soffan.

17:00

I bokhyllan finns det nu böcker igen!

18:00

Smoothie dags. Pelle gjorde en fruktdrink med: Papaya, ananas, mango, banan, blåbär mm mm. MUMS vad gott det är!!!

19:00

Jag ä tött mamma kom Linus och sa och när han ätit halva flaskan välling slocknade han som en stock. SLUTKÖRD!

Nu idétorka och jag tar slappkväll i soffan.
Ha en skön söndag alla.
Dagens bild 110219

mms_img39697 (MMS)

Nya kaffebryggaren.


När jag hör din röst!

Den här boken sträckläste jag ut. Har alltid tyckt att NEW MOON var den bästa filmen dessutom.

"Sluta genast Bella!"
Mina muskler frös till is. För det var inte Jessicas röst som tillrättavisade mig den här gången. Det var en ursinnig röst, en välbekant röst, en underbar röst - len som sammet, tr
ots att den var så upprörd.
Det var hans röst - jag var noga med att inte tänka hans namn - och det förvånade mig att ljudet av den inte slog omkull mig och fick mig att krypa ihop på asfalten i plågad sorg. Men jag kände ingen smärta, ingen alls.
I samma ögonblick som jag hörde hans röst klarnade allt.Edward är allt för Bella - hon är beredd att offra sitt liv för honom. Men att vara kär i en vampyr är farligare än Bella någonsin hade kunnat föreställa sig. Edward hade redan räddat henne ur klorna på en ondskefull vampyr men när deras kärlek hotar dem som de älskar mest inser de att problemen bara har börjat...

med en oemotståndlig kombination av romantik och spänning berättar Stephenie Meyer vidare om Bellas och Edwards omöjliga kärlek.

Nu raskt vidare till nästa bok, Strindbergs - Stjärna av Jan Vallentin!!!

Bokresension kommer :)


Dagens bild 110218

mms_img35117 (MMS)

Bokmalen Cissi. :-)


Dagens bild 110217

mms_img53296 (MMS)

Lite shopping. En kaffebryggare.


Dagens bild 110216

mms_img13298 (MMS)

Sago stund


Dagens bild 110215

mms_img26956 (MMS)

Kaffe bryggaren trasig.


Bok färdigläst igen...

Och den här gången blev det boken Babylon av Camilla Ceder. Riktigt spännande men lite rörig men lyckades att fatta det mesta i boken i alla fall.

Bokens baksida:

"Man ljög inte utan anledning, frågan var bara varför han ljugit. Den var retorisk: Henrik hade inte varit på väg till Axel för att läsa till tentan.
Återigen försökte hon se på sig själv utifrån. Hon måste medge att vid varje tidigare tillfälle när hon suttit med svartsjukan i knäet hade tecknen förefallit så obestridigt tydliga, signalerna så om
öjliga att ta miste på. Det verkade alltid finnas bevis för att mannen ifråga svek och bedrog.
För det hade handlat om ett antal män.
Hon ville inte minnas.
Samma dag som kriminalkommissarie Christian Tell och hans flickvän Seja Lundberg ska åka på sin efterlängtade skärgårdssemster hittas ett par brutalt mördat på ett av Göteborgs finare adresser. Hon visar sig vara forskare i arkeologi vid universitetet, han är hennes student.
Mordet antas vara ett svartsjukedrama. Men så börjar dessutom uppgifter komma in som pekar mot olaglig handel med antika föremål. Närmare bestämt flera tusen år gamla objekt, vissa stulna från museet i Bagdad under den amerikanska invasionen. Föremål från vår civilisations vagga, så värdefulla att de skulle kunna förändra en människas hela framtid.

Denna bok är andra boken, uppföljaren till Camilla Ceders omtalade och uppskattade kriminal debut Fruset Ögonblick. Den blir att inhandla på bokrean!!

LINUS ÄR PÅ DAGIS IDAG!!!! FÖRSTA GÅNGEN PÅ 2 VECKOR!!!! NJUTER!!!

Dagens bild 110214

mms_img61129 (MMS)

Mina <3 an myser.


Dagens bild 110213

mms_img34081 (MMS)

Läs! Säger Linus fast det är en sångbok så Carro får sjunga istället.


Dagens bild 110212

mms_img34079 (MMS)

Dagstur till Helsingborg.


Dagens bild 110211

mms_img74456 (MMS)

Fredags smootie


En stor inspirationskälla!

Ja när jag digiscrappar så har jag minst 1 blogg jag går till för att se om hon skapat några nya layouter. Hon gör så härliga skapelser och jag blir inspirerad direkt! Kika in hos Ulrikaulrika så får ni själva se. Här först är en template hon gjort, och sen härmade jag en av hennes senaste layouter. Tack för din härliga inspiration Ulrika!

Kitet jag skapat med är från kära TatiPitti och heter A sunday in the park. Bedårande sommar kit men funkar även på vintern tycker jag!Här är då mina layouter:

Ha en bra dag allihopa!Dagens bild 110210

mms_img74454 (MMS)

Lite piggare idag.


Dagens bild 110209

mms_img74453 (MMS)

När inte karln är hemma får sonen rycka in.


Dagens bild 110208

mms_img56248 (MMS)

Ute i garaget.


Dagens bild 110207

mms_img56247 (MMS)

Lillkille ska sova.


"Jag ska bara fixa en grej i köket"

Är en hemsk bok om en alkoholiserad mamma. En riktigt tragisk bok som verkligen känns hur verklig som helst, ja realistisk alltså."Det är tufft, vilket ytterligare motiverar ett glas vin när Ingrid kommer hem. Ett gömt glas i kryddhyllan när Ingrid steker blodpudding med bacon en vanlig tisdagskvälloch hon får den lilla flykt in i dimman som hon behöver för att orka vara den hon tror att hon måste vara en dag till.
Ju mer krampaktigt Ingrid försöker att hålla ihop sitt liv och visa alla att hon minsann är en duktig flicka och en bra mamma desto mer tappar hon kontrollen och hon glider allt längre ifrån lilla Juni och det hon vill vara.
Moa Hillgren har skrivit en stark roman om en kvinna som till den grad strävar efter perfektion och en fläckfri yta att hon till slut tappar bort sig själv. Det är smärtsam och gripande näsning med hög igenkännandefaktor."

5 GRIPAR helt klart. Den har allt, spänning, kärlek, hemskhet, ruskighet. Tragik. Helt hemsk men är en bladvändare, jag kunde inte sluta läsa när jag väl börjat!

Dagens bild 110206

mms_img56246 (MMS)

Blir frisk med glass. Sänder en tanke även till käre bror min som blir hela 22 år gammal idag. GRATTIS PATRIK!


Dagens bild 110205

mms_img56245 (MMS)

Grön fin ny bil.


SMS-inlägg

mms_img26283 (MMS)


Dagens bild 110204

mms_img26282 (MMS)

Göra miner är kul.


Dagens bild 110203

mms_img26281 (MMS)

Gott med scones.


Dagens bild 110202

mms_img26280 (MMS)

Är man sjuk får man låna mammas dator.


RSS 2.0