På upptäcksfärd

Igår kände jag, hur dåligt jag än mådde att jag var tvungen att ge killen lite frisk luft, det var soligt ute, men kallt märkte jag så vi var inte ute så jättelänge. Han fick gå omkring och kika och gunga lite. Här är en bild där han är på väg till cykelstället, haha, det hindrade jag honom ifrån, men väldigt spännande med cyklar var det!!

Jag bara ÄLSKAR de där härligt blå ögonen han har.....

Kram Cissi

Lite reklam för mitt påskkit...

Är väl inte helt fel????

Så här ser det ut och det är STORT, tycker i alla fall jag

30 papper
6 alfabet i olika färger + siffror i svartvit
7 elements fast i olika färger så ta det 7*6!!!

Finns att köpa här:

 

TheCreativityBox
ScrappinOutLoud
Deco-Pages
BouquetOfPixels

 

Och så här ser kitet ut:

 

 

 


Kan inte sluta...fniss...

Så här kommer en till. Bakgrunden är från vårt toa golv...haha...Ramen också. Sen bokstäverna, tagen och ugglan är från Ellas kit Playing with cartoon!!! Älskar färgerna!!
En till

Ja de här mysiga stunderna måste man juh bevara och här kommer en pappa Linus mys sida!!!
Blev såååå sugen på att scrappa....

Så här kommer en färsk lo med färska kort på busungen.....Kram Cissi

Jag hälsar lille tjejen

SIBELLE välkommen till världen. Det är Pelles kusinbarn som har fått barn! Undra om Linus blir släkt med henne måntro?? Brylling eller någe va???

Sööööt som socker....
Genrep Melodifestivalen, andra chansen 2009 i Norrköping!

Ja jag var juh på första genrepet. Mycket folk, hög, härlig musik. Den första jag mötte innan jag hittade min plats var min kusins man, han var en av typ vakter, arrangör som såg till att alla fick rätt plats osv. Han tyckte nog det var konstigt att jag var där själv, men jag, jag njöt av varenda sekund. Jag är älskare av musik, konserter, musikaler, teatrar så man måste juh bara passa på då. Detta kommer jag leva på länge. När jag var där så var min favorit sjuk, Sarah Dawn Finer så hon ersattes av en härlig sångerska vars namn kag tyvärr glömde i vimlet...haha...Britta nånting....Men jag gillade sceneriet och låten och allt hos Sara. Hon har en HÄRLIG röst må jag säga. Här kommer några bilder ialla fall. Satt lite långt ifrån så jag fick zooma en del men några bilder blev det av iaf!

Under förtimmen så spelade Lasse Grönings nånting och en Anna höll i tal och presentation. Mycket bra med medley av gamla härliga melodifestivalslåtar! MUMMA!


Högt upp satte jag. TOg den här bilden för att visa hur högt det var.


Här är då "Saras" eller Britta´s låt! Den är juh så underbart mastig!!


Tillsist Lili och Susies låt! Även den kanonbra!!En trevlig kväll fick jag, men kom hem med sprängande huvudvärk. Fast det är väl för att man börjar bli gammal. Haha


Ajaj i munnen

Ja jag har tydligen fött fram en liten olycksfågel. Igår var olyckan här igen. Han snavade på något och fick munnen mot vår vassa bordskant. Jisses vad det blödde!!! Det slutade inte att blöda heller så Pelle åkte upp med honom till akuten. De limmade, tejpade och plåstrade. EFTER 3 timmars väntetid!!!! Hur kan man utsätta ett litet barn för så lång väntan det undrar jag!!! MEN iaf har jag scrappat om händelsen och jag använde Ellas kit Melancholia och lite av ett nursefreebie kit!Han mår bra men gillar verkligen inte plåstret han har vid munnen!! Men det får allt sitta på ett tag till, några ärr vill vi INTE att han ska få juh!


Jag läääääääääängtar...

Jaa, massor. Snart är det kväller och NU as we speek så är min kära make och hämtar BILJETTEN!!!!
Vart då undrar ni ju givetvis då.

Hehe

Joooooo, det ska jag absolut tala om!!Årets andra chansen går juh här i Norrköping i år och genrepetitionen är ikväll. DEN SKA JAG PÅ!!!

JAG SKA PÅ MELLO!!! Sjunger och trallar. Gissa vem som ska ha med kameran och hålla i den hårt????

Bilder kommer senare och när jag orkar!!!

GUD VAD KUL DET SKA BLI OCH GUD VAD PIRRIG JAG ÄR!!!!!!!!!!!!!Samtidigt vill jag önska alla mina läsare därute en trevlig helg!


STOLT!

Alltid alltid ända tills typ idag har vi fått sitta med Linus i famnen tills han somnat. Idag och den här veckan har jag haft honom i sängen på min famn först, idag lade jag honom i sin säng med en flaska välling för att sova. Givevis skulle bus sätta sig upp hela tiden, sparka med foten, känna på spjälorna i sängen, pilla på kudden, skratta och försöka busa med mamma. Detta pågick i kanske cirka en halvtimme. SEN!! Seeeen gav han upp och blev stilla med mina fingrar på nappen, liggandes på mage och SOMNADE! HAN SOMNADE!!!!

DET FINNS INGEN ANNAN MAMMA SOM ÄR SÅ STOLT ÖVER SIG SJÄLV SOM JAG IKVÄLL!!!!

Känns som man vunnit första pris lr någe. Jag gav mej inte! Känns bra. Så här bjuder jag er alla på ett fotobevis på en sovande Lillbusing Linus!!!

UNDERBART om jag får säga det själv!
Åka rutchkana

Idag var Pappa med på öppna förskolan. Här fick Linus prova att åka rutchkana och han gillade det faktiskt. Däremot gillar han inte när vi sitter i ring och sjunger. Haha. Knäpp unge. När jag sätter ner honom på golvet framför mej så börjar han bara att gråta. Man kan ju undra varför. Däremot är han helt slut efteråt och sover i 2 tim. Men det kanske inte är så konstigt. Det är MASSOR med barn och mammor som pratar, så det blir nog bullernivå kan jag tro. Jag själv blir med trött efteråt och passar på att ta en tupplur jag med.

Nu har jag en stor fråga DAGIS eller DAGMAMMA????


Grattis Cajsa på födelsedagen!

Min kära blonda lilla syster fyller 31 år idag. Jag gjorde en liten layout av Jaanas kit Soft Magic till syrrans ära!
Vi var där och fikade och hade trevligt. Träffade mamma, pappa, farmor och deras respektive. Och min kära lilla systerdotter Nellie som lekte hela tiden!
RSS 2.0