Syskonen SOL

Kommer här. Bilden är tagen i motljus och anskrämlig men ihop med denna layouten funkar den perfekt tycker jag. Vad tycker ni??????S = Sandra O = Oscar och L som i Linus blir ju SOL med initialerna :-)

Kram Cissi

Fin Linus

Nu när vi har använt Nutramigenet istället för min bröstmjölk så har han blivit så fin och len i sin hud så det är inte klokt. Mycket härligare att pussa på han nu. Så då bjuder jag på en härlig sötisbild på vår härliga go kille......Oj vad stor den blev...Men det bjuder jag på

Kram Cissi

Mat är gott!!

Och nu kan Linus sitta i barnstolen själv. Jättekul att se hur han förändras för var dag som går.Snyggingar va?? Haha

Kram Cissi

Familjen Grips midsommarfirande!!

Är slut för i år. Det gick av stapeln i går vid 11 tiden på förmiddagen då vi alla 5 baxade in oss i saaben och åkte till min syster. Innan så stannade vi till på Blåklinten och inhandlade en liten midsommarblomma till yster syster. Vi kom faktiskt sist ut dit den här gången. Det har nog aldrig hänt men vi var nog ca 5 minuter sena. Här nedan får ni se lite foton och jag förklarar till varje bild. Så du inte tröttnar att kika redan här......

Vi åkte till Mauritzbergs slott för att fira vår midsommar med dans o allt det där.


Vi blev lite snopna när vi kom för då hade dansen redan slutat!!! Hur kunde vi missa tiden så pass????


Men tokiga som min släkt är så dansade några ändå. Man kan ju inte ha en midsommar utan dans heller!!!


Här är vy över Braviken. Mauritzberg ligger jättefint!!


Här kommer lite sommaränder farandes och lite andra utsiktsbilder nedan.


Vackert som attan!!


2 fina midsommartjejer!


Visst är det fina djur???


Linus han sov gott i vagnen hela tiden vid Mauritzberg!


Och så här kul hade vi på kvällen när vi kom hem från syrran:


En bra midsommar helt klart!!!!
Hoppas ni alla har haft det lika bra nu!!

Kram Cissi

Trevlig Midsommar!!

Vill jag och min familj önska er alla med denna lilla bild.

Hoppas ni alla får en solskensdag imorgon!!Kram Cissi

Heja Sverige!

Nån mer än jag som ska se fotboll ikväll? Vilken hysteri det verkar ha blivit. Men vi vill ju att vårt land ska vinna!! När jag och barna var på väg hem från stan idag så såg vi MÅNGA blågula saker, kläder osv. Stannade till vid Rosa Elefanten för där hade de blågula bodiesar som jag verkligen inte kunde låta bli att inhandla 1 till Linus. Här ser ni honom heja på sitt land.....Jo, bilden blir suddig på en kille som ALDRIG är still.....

Kram Cissi

Allergimottagning och bvcbesök!!

Jupp. Idag har vi ränt gate upp och gate ner. Hahaha...Först till stan där Dr Andrae har sin allergimottagning. Dr Sven konstaterade att jag får sluta amma nu om jag vill. Hoppas att hans eksem blir bättre då. En känsla jag har. Dessutom berättade jag om att han blir bättre i ansiktet när han INTE får ad dropparna så då sa Sven VATTENLÖSLIGA AD finns på bvc. Jag har tydligen ammat så länge nu så LInus har bra skydd.

Här nedan får ni se hans viktkurva. Han går upp bra i vikt och så fick han andra sprutan idag med. Den gnällde han lite åt. Annars tittade han storögd på både Andrae och sen Gunilla på BVC och undra nog vad de höll på med. Sven väckte honom och det gillade han INTE så nu sover han sött.

Sandra är med sin vuxenkompis och Pelle och Oscar har cyklat till Vilbergen för att handla lite käk. Lugna gatan här. Hehe.

Ha det bra i sommaren.Kram Cissi

Trevlig helg

Vill jag som vanligt önska er alla.
Jag har tänkt att dricka lite vin ikväll!!!!
Ha det lite mysigt. Inte helt fel.

Här kommer en digital skapelse med dotra som liten på.Hon är så söt hon också....*Ler*

Kram Cissi

Bidrag 2 till Jommas...

Kommer här. Den tävlingen handlade om att man skulle tala om 5 saker om sig själv som man är bra på. Usch en knivig tävling men jag frågade min dotter och min kompis Elin o de kom på bra saker minsann :-)Vad tycks???

Kram Cissi

Linus 5 månader!!!

Och idag har liten kille blivit 5 månader. Tänk att tiden går så fort!!
Här är en bild. Ikväll kommer även bilder från de stora barnens examen.Här ser ni hela Linus med...Söt eller söt???

Kram Cissi

Mosterspuss

Idag fick vi sån lust att åka till syrran och hennes familj som bor på Vikbolandet som ligger utanför Norrköping. De bor i ett stort gult hus och det är jättemysigt där. Här kommer lite bilder:

Pelle passade på att tvätta bilen.


Sandra passade på att bada i poolen, 21 grader i vattnet....*ler*


Kusingos


Moster passade på att pussa på Linus, han gillade henne idag...*flin*


Skulle ha pysslat massor i dag hade jag tänkt, men lusten ville inte infinna sig. Är ju webmara på scrapaddicted som jag har varit med på igår, tänkte köra lite idag med men finns inte lusten så blir det inget bra juh. Några tävlingar är jag med i så det är lite gjort där. Nu ska jag ta hand om Linus som ligger på filten och snurrar runt som ett jihuuu :-)

Kram Cissi

Bidrag 1

Till Jommas WE DARE YOU tävling är klart. Jättekul och välbehövligt att scrappa om sig själv. Så här kommer mitt lilla bidrag:Annars mår jag sådär. Hostar som fasen på nätterna och det är verkligen inte roligt alls.
Kram Cissi

RSS 2.0