Digeliscrapeliscrap

Haft en svacka med scrappandet och NOLL inspiration, men är ju CT så jag måste kika in på affärerna då och då och få inspiration vare sig jag vill eller ej.
CT för MissesBeeHaven är jag och här kommer 2 layouter från deras designer BeeHaven Designz kittet heter FreshMeadow och dessa färger är så härliga ihop! Kittet är perfekt förutom att jag hade velat haft något härligt alpha med men men...man kan inte få allt här i världen...
Här är mina layouter. Är riktigt nöjd med båda faktiskt!

Annars mår vi bara bra här. Förutom Linus som bajsar, bajsar, bajsar OCH bajsar. Inget kul men har en tid till allergiläkaren den siste maj. Blir det ännu ännu mer så får vi åka till VC med honom. Det är inget kul när han bajsar så här mycket. Vet någon vad det kan vara?

Jag jobbar och står i. Går på arbetsträning på Hårstorpsgården, ett äldre boende i Finspång och jag har SUPERNÄRA dit, grannar nästan. Det är jättekul.

Jobbar tis, ons och torsdag. Slut blir jag men KUL är det! :-)


Syskonkärlek av Shelia O`Flanagan

Har jag läst ut nu. En riktigt gullig myspys bok faktiskt.
4 av 5 gripar får den av mig.Från bokens baksida:
Det här är berättelsen om Romy Kilkenny och hennes familj. Romy jobbar som arkeolog och tror sig ha funnit sin plats på jorden i Australien, där hon trivs med både jobb och Keith, killen hon delar bostad med. Men när hon med kort varsel tvingas hem till Irland för att ta hand om sin sjuka mamma vänds allt upp och ned. Plötsligt måste hon konfrontera allt det hon velat fly från: sina två halvsyskon Darragh och Kathryn, båda framgångsrika och lyckade på alla vis. Och Veronica, hennes vackra och glamorösa mamma, som alltid sett ut att vara tjugo år yngre än hon verkligen är. Romy har alltid ansetts vara familjens svarta får som inte velat ta ansvar och helst tillbringat sin tid med att gräva i lera efter gamla skelett.
Hemkomsten blir mer problemfylld än Romy kunnat ana. Hennes syskon motarbetar henne, hennes pappa är omgift och gamila konflikter med Veronica kommer åter upp till ytan. Dessutom verkar hennes syskon inte vara så lyckliga trots allt. Oväntat kommer Romy i mitten av alla problem och hon tvingas lära känna sin familj på nytt. Samtidigt längtar hon tillbaka till Australien och Keith, hennes bästa vän, som plötsligt börjar kännas så avlägsen...

Allt är bra här. Jag har nu börjat jobba igen vilket känns riktigt superkul!!

Nu blir det skumtimmen av Johan Teorin!

Vad läser DU?


Så länge vi båda andas

Heter den sista delen av Twilight. Jag säger bara OH MY GOOOOD!! Jag längtar till filmen kommer. Denna är helt suverääääään och jag sträckläste den. HELT UNDERBAR!!!

5 gripar ger jag denna!!!Från bokens baksida:

"Var inte rädd", mumlade jag. "Vi hör ihop".
Jag överväldigades plötsligt av sanningen i mina egna ord. Det här ögonblicket var så perfekt, så rätt. Det fanns inga tvivel. Han lade armarna om mig och höll mig intill sig...Det kändes som om varenda nervtråd i min kropp sprakade och glödde.
"För alltid", instämde han.

Att vara oåterkalleligt förälskad i en vampyr är som en underbar fantasi och en mardrömsliknande verklighet.
Bella slits mellan sin intensiva passion för Edward och en djup vänskap med Jacob. Äret som gått har varit minst sagt omtumlande och fullt av längtan, saknad och förtvivlan.
För sin kärleks skull tvingas hon välja mellan de odödligas mörka och förföriska värld eller att fortsätta vara varm, mänsklig och levande. Hennes val sätter igång en kedja av händelser som kommer att få oanade och förödande konsekvenser för alla inblandade...RSS 2.0