Dagens bild 9 Januari 2010

Mitt lilla bus har varit olydig och skulle ha en tidning som låg under våra fina coca cola glas. Han drog i tidningen och vips blev det så här:Nu ska han få sussa lite middag och jag, jag ska städa bokhyllan så inga fler såna händelser inträffar....grrr....


Kommentarer
Postat av: Felicia/Sandras klasskompis

Ojojojoj då så går det när man är 2½ år och ska ta i allting. Kom ihåg när jag en fredags kväll satt med lillbrorsan Charlie i knät så har jag en godisskål bredvid mig! så får han syn på den och så får han tag i två små godisbitar och håller i dom försöker att ta ifrån dom och så får han tag i skålen och ALLA godisar åker ner på golvet (presic då hade vi dammsugit) härhemma för vi skulle få gäster suck och jag säger som dig grrrrrrrr!!!.Hur mår din lilla skrutta frästen kommer hon på måndag eller? saknade henne i fredags.//Kramar och hälsa alla andra i resten av la familjen.

2010-01-09 @ 12:21:34
URL: http://filsen.blogg.se/
Postat av: Felicia/Sandras klasskompis

Ja så går det när man är 2½ år och ska ta i allting. Kommer ihåg en fredags kväll då jag sitter med min brorsa i knät och bredvid mig har jag en godisskål och så får han tag i 2 bitar och jag försöker få tillbaka dom till mig och jag tar tillbaka dom sen välter han skålen med ALLA! godisar i och (vi hade då presic dammsugit hemma för vi skulle få gäster den fredagskvällen) SUCK ja jag säger som dig grrrrrr.Hur mår din lilla skrutta frästen saknade henne i fredags?Hälsa alla andra i din lilla la familj så ses vi snart igen och hälsa din lilla busunge också eller stora kanske man ska säga nu.//Kramar från mig.

2010-01-09 @ 12:26:51
URL: http://filsen.blogg.se/
Postat av: Catomathilde

Good contents! fors as well as youngsters. Most effective website I have visited so far. Congratulations!!!!!

2012-03-07 @ 13:09:57
URL: http://catomathilde.blogspoo.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0