En förtjusande man av Marion Keyes!

Då har jag läst ut ytterligare en mycket trevlig, rolig, lätt läst Marion Keyes bok!Från bokens baksida:

Alla minns var de befann sig när de fick veta att Paddy de Courcy skulle gifta sig. Men för fyra kvinnor har nyheten om den karismatiske politikern särskild betydelse...

Stylisten Lola har all anledning att vara intresserad av vem Paddy ska gifta sig med - för även om hon är hans flickvän är hon definitivt inte den blivande bruden. Förtvivlad flyr hon från Dublin till en stuga vid havet.
Journalisten Grace följer efter henne till den idylliska småstaden eftersom hon har bestämt sig för att gräva fram den sanna historien om de Courcys förlovning och är övertygad om att Lola kan hjälpa henne. Grace kände Paddy för länge sedan, varför kan hon inte glömma honom?
Graces syster, Marnie, skulle kanske kunna kasta ljus över historien men hon är allt för upptagen med att hålla ihop sitt perfekta liv - men är det så perfekt egentligen?
Och hur är det egentligen med de n blivande Mrs de Courcy? Alicia är fast besluten att bli den perfekta politikerhustrun. Men känner hon verkligen den riktiga Paddy de Courcy?
Fyra kvinnor. En vansinnigt förtjusande man. En mörk hemlighet som binder dem samman.

5 gripar i betyg.

Jag gillar Marions sätt att skriva böcker. Så enkelt men ändå såååå härligt och roligt att läsa.

Nästa bok blir "På andra sidan solen" av Maria Ernestam!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0